Saç Rengi ve Saç Boyama Bu rengi nasıl elde edebilirim?

smuwiLa

Guru
Pro Üye
3 Ekim 2010
11.459
3.700
448
Merhaba arkadaslar, baska bir konuda bahsetmistim cevap gelmesinin uzun sürecegini düsündügümden konu acmak istedim. Acı olaylar yasadık, annemi kaybettim kısa bir süre önce kendimi toparlamaya calısıyorum suan, doktorum kendim de ufak caplı degisiklikler yapmamı önerdi. Saclarım kendi rengimdi koyu kahve gibi bir renkti, küllü tonları sevdigimden küllü kumrala boyamak istedim öncesinde de garnier' in ekstra acıcı özelligi olan dogal sarısına boyadım tahmin ettiginiz üzere turuncumsu bir renk oldu üzerine de koleston küllü kumrala boyadım turunculuk tamamen kaybolmadı elbette, simdilik sorun degil ama asıl istedigim renk, küllü kumral veya altın parıltılı kahve tonları adı her ne ise iste kızıllık, turunculuk olmasın sarı yansımaları olsun da ne olursa olsun..

Kendim boyamak istiyorum hangi renkleri kullanmalıyım? Boya karıstırmam daha iyi sonuc verir diye düsündüm, boyalar hakkında bilgisi olanlar yardımcı olabilirler mi?

Suan rengim böyle;

İstedigim renk bu,

Eki Görüntüle 392963

Simdiden Tesekkürler..

Güzelmiş gerçekten ya hangi renk kumral değil mi bu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…