Saç Rengi ve Saç Boyama Bu rengi nasıl elde edebilirim yardım lütfenn..!!!

Nilay_35

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2012
38
0
0
Bursa
Arkadaşlar saçlarım sarı ve son boyamada uçları süpürge gibi oldu ve banyodan cıkıp saçlarımı kuruladığım zaman papaz gibi oluyorum. :)
Bir süre dinlenmesi için bu rengi düşünüyorum. Bu tip renklerden anlamam.. Ama renk çok hoşuma gitti.. Bu renk nedir ve kesin bu rengi tutturmak istiyorum.. Nevacolor kullanıyorum devamlı ve bunun cinsi tipi rengi nedir ? Hangi markada bulabilirim ?

Bana ışıltılı kahve veya çikolata kahvesi gibi geldi ama sizler iyi bilirsiniz. :)

annem kullanırdı neva color u bıraktırdım sonunda pek kalıtelı bır boya degıl bence.bu renk ay ısıgı kahvesıne benzıyor.sarıdan sonra bırden boyle bır koyu renk sıze garıp gelebılır bence sacınızı palettenın altın pırıltılı toffe sıne boyayın baktınız alısıyorsunuz bır koyuyu denersınız.hem zaten ne kadar koyuda yapsanız zemın sarı oldugu ıcın akacaktır bu rengı bıkerede tutturamazsınız.benımkıde sarı bıraz koyu olsun dedım 6-65 pallette aldım boyayacagım.hem alısamazsam donusude kolay olur sızın ıstedıgınız renk cok koyu ve sacınız bu rengı atar soyleyım yıkadıkca.

soylemeyı unuttum bu arada ılla boyayacaksanız uclardan baslayın ılk olarak sonra dıplerı boyayın.cunku dıpler guzel tutuyoda uclar cabuk akıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…