• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Bu Rengi Nasıl Elde Edebilirim ? Yardım Lütfen !

prediletto

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2010
456
14
118
$8454.png $8455.png

Kızlar bu ne renk ? Ve bu rengi nasıl elde edebilirim ? Saçlarım koyu sarı.

saçım şu an koyu sarı. saçlarım kolay açılıyor, boyayla bile.

ee iyiymiş ozaman bende istiyorum bu renkya bananeeeeeeeee bananeeeeee

altın karamel pallette yaptınmı yüksek volumle çünü sarımtırak bır saç resımdekı dorelıkte var acaba açık kumral doreyle olurmıkı o renklere bak bende araştıyım şimdi

ee iyiymiş ozaman bende istiyorum bu renkya bananeeeeeeeee bananeeeeee

altın karamel pallette yaptınmı yüksek volumle çünü sarımtırak bır saç resımdekı dorelıkte var acaba açık kumral doreyle olurmıkı o renklere bak bende araştıyım şimdi

:9: harika renk dimi:))
palette altın karamel boyamıştım canım daha önce, böyle açık olmuyor koyu olmuştu o bende.
bu renk öyle bişey ki, sarı var dorelik var parlaklık var acayip bişey.
ben de araştırmaya devam edeyim bişey bulursam yazarım:)

ama sen saçların açık renk diyosun sarı dedın gerçi koyu sarı dedın ama bence şölede olur bu renk

sarıyı platıne kadar açıpta üstüne altın karamel

bunn azıcık koyusunu kullandım ben onuda diplerım siyaha yakın benım nevanın çokkk açık küllü platınle içine 1 kapak oryel koymuştum yüksek volumle girince buna yakın olmuştu acaba genemı öle yapsakkı

bende yenı boyadım saçımı

naptın cnm rengı buldunmu ?

yok canım yaa bulamadım. bir de ben garnier kullanıyorum hep. sertleştirmiyor, yanmıyor. tek kötü yanı renk çeşiti az. nevacolor da çok renk var mesela ama hiç kullanmadım. sertleştirmesinden, dökmesinden falan korkuyorum. tam da uzatmaya çalıştığım bir dönemde kötü bişey olmasın da. sen naptın bulabildin mi ?

yok canım yaa bulamadım. bir de ben garnier kullanıyorum hep. sertleştirmiyor, yanmıyor. tek kötü yanı renk çeşiti az. nevacolor da çok renk var mesela ama hiç kullanmadım. sertleştirmesinden, dökmesinden falan korkuyorum. tam da uzatmaya çalıştığım bir dönemde kötü bişey olmasın da. sen naptın bulabildin mi ?

benım saç boyama topiginde yazdıgım msjlara baksana saçımın resmınıde koydum ordakı bayan yardımcı oluyor herkezee çok

koyu dore sarı kullan dedı bana gel sende bır bak istersen

benım saç boyama topiginde yazdıgım msjlara baksana saçımın resmınıde koydum ordakı bayan yardımcı oluyor herkezee çok

koyu dore sarı kullan dedı bana gel sende bır bak istersen

canım kusura bakma, son zamanlarda giremedim. evet baktım dediğin konuya. naptın boyadın mı ?

selam ben naptım bılıyomusun saçlarımı kısa kestırdım küt amerıkan tarzı dipleri koyuya uçlardada sarıları bıraktm şimi lik böleeeeee kullanıyorum canım biraz uzayp şekıl olarak toparlasın boyuycam sen ne yaptın ?

Back