• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Bu rengi nasıl elde edebilirim, saçtan çok iyi anlayanların fikirlerini bekliyorum :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi muffy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

muffy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2011
37
0
36
Ankara
Merhaba kızlar 2 hafta önce saçlarımı kestane boyadım güneşte hafif bakıra çalıyor hoş bir renk ama ben biraz daha kızıl kahveye dönük bir renk istiyorum ve bu rengi evde yapmak istiyorum, anlayanlar acaba hangi boyaları nasıl ve ne kadar karıştırmam gerektiğini anlatabilir mi? şimdiden çok teşekkür ederim :)

istediğim renk tam olarak bu:
$kristen_stewart_10.jpg

bu saç çok parlak
loreal in recital serisine bak
benim saçım bunun bir iki ton açığı
recital havana açık ambre

kızıl kahve galibaa direk bu renkte satılan boyalar var koleston serisindeydi sanırm

Son düzenleme:
baktım hepsine ama direk kızıl kahve olarak satılan boyalar daha çok koyulaştırılmış kızıl gibiydi, sanki bu renk için kahve boyayla kızıl boyayı karıştırmak gerekiyor gibi haksız mıyım?

recital serisine bak diye ondan dedim çünki benim saçım bakır ve açık kahve karışımı kendinden
ucuz boya markalarını tercih etme saçının sağlığı için

bana kızıldan çok bakır gibi geldi
iyice araştırmadan boyama derim

dogru sölüosun kuaforlerin coguda karıstrp boyuyoo =) ama hangi renk olur bilemem :S riskli biraz :50:

evet tabii ki asla ucuz boya kullanmam saçlarım çok kıymetlidir, evde boyamayı da kuaförlerden çok çektiğim içim yapıyorum hiçbirine güvenim kalmadı artık.. ama demek istediğim kendiliğinden kızıl kahve olan boyalar ya çok morumsu ya da bi garip kızıl oluyor, hiç biri bu renkteki gibi değil o yüzden karışım yapılması gerektiğini düşünüyorum onu nasıl yapacağımı merak ettim :)

dogru sölüosun kuaforlerin coguda karıstrp boyuyoo =) ama hangi renk olur bilemem :S riskli biraz :50:

evet riskli ama zaten şimdiki saçımın içinde de hafif bi bakırlık var ne oranda karıştırınca nasıl olacak bilsem normal boyamadan daha zor bi yanı yok, tek sıkıntı boyayı karıştırma kısmında :)

Bakır tonları ile kahve karışımı bir renk gibi duruyor ama böyle bir rengi saçlarının üzerine direk vurupta ne kadar etkili bir sonuç elde edersin tartışılır belki açıcı kullanıp sonra boyaman gerekebilir ki bunlar hep riskli işlemler pat diyede bu rengide yakalayamayabilirsin ama yinede denerim dersen sen bilirsin.Tavsiyem bu fotoğrafı alıp kuafore ama güvendiğin bir kuaföre gitmen evdeki işlemler istenilen sonucu vermeyebiliyor heleki böyle ara renklerde

Bakır tonları ile kahve karışımı bir renk gibi duruyor ama böyle bir rengi saçlarının üzerine direk vurupta ne kadar etkili bir sonuç elde edersin tartışılır belki açıcı kullanıp sonra boyaman gerekebilir ki bunlar hep riskli işlemler pat diyede bu rengide yakalayamayabilirsin ama yinede denerim dersen sen bilirsin.Tavsiyem bu fotoğrafı alıp kuafore ama güvendiğin bir kuaföre gitmen evdeki işlemler istenilen sonucu vermeyebiliyor heleki böyle ara renklerde

kuaförlerin hiçbirine güvenim kalmadı ki :( en iyi kuaförlere gittim ankara da hiçbirinden iyi sonuç almadım ben de işi iyice öğrenip kendim yapmaya karar verdim, açmaya gerek olacağını sanmıyorum kendi saçımın renginin biraz bakırlı kızıllısı gibi, zarar vermeden kendim yapabilirim gibi geliyo, ama tabii ki yine iyice bilgi edinmem gerek çok teşekkür ederim :)

bronz kahve yada altın kumral tonları bu renge yakın olur palette yada garnierin tonlarına bak istersen

Merhaba kızlar 2 hafta önce saçlarımı kestane boyadım güneşte hafif bakıra çalıyor hoş bir renk ama ben biraz daha kızıl kahveye dönük bir renk istiyorum ve bu rengi evde yapmak istiyorum, anlayanlar acaba hangi boyaları nasıl ve ne kadar karıştırmam gerektiğini anlatabilir mi? şimdiden çok teşekkür ederim :)

istediğim renk tam olarak bu:
Eki Görüntüle 155106

çok harika nasıl parlak:)

sanırım karıştıracağım renkleri buldum, 1 kutu garnier 5.4 ve yarım kutu garnier 6.45 karıştırmayı planlıyorum sizce nasıl olur??

Bu Garnier 5.4
$5.4.jpg

Bu da Garnier 6.45
$6.45.jpg

Sonuç böyle olsun istiyorum :8:
$kristen_stewart_10.jpg

ve görüşlerinizi bekliyorumm! :52:

Back