merhaba kızlar 1.5 sene önce saclarım sıyahtan sarıya dönerken yandı malesef cok kestırmeme ve bakım yapmama ragmen cok toparlanamasada topladı genede saclarım ama ben sarı sacı ozaman kullanamadım yanıklarım coktu ve sureklı acma ıslemı gerektırıyor dıye sacımı kahverngıne boyattım ama sacım yanık oldugundan rengım cabucak aktı uclar sarılasmaya basladı falan kumral gıbı oldu bı tuhaf işte ama ben cok sıkıldım bu sactan sacım 4 ton şuan:) güneşte nekadar iğrenc durdugunu tahmın bbıle edemezsınız :) bende kuaför fobısı olan bırıyım artık bu yuzden kendım boyamak ıstıyorum bir sitede bir videoda biri soylemıstı loreal castıng amonyaksız boya yıpranmıs saclara ıyı gelıyormus onu denemek ıstıyorum sonucta amonyaksız dıye sacıma cok zarar vermez dıyorum ama genede yorumlarınızı almak sıterım maglum sac cok önemli biz bayanlar için neyse gelelım benım sacıma ve istedigim sac rengıne aslında tekrar sarı olmak ıstıyorum ama ne yazıkkı bunun hemen olamıcagının farkındayım 6 ay aralıklarla boyamayı dusunuyorum
öncelikle bu benım sacım
buda istediğim saç rengi
evet kızlar yardımcı olursanız cok sevınırım cunku boyamak ıstıyorum hemen kurtulmak ıstıyorum bu saclardan bu renk olsa yeter sarı hemen olmasada olur :) o derece bıktım
öncelikle bu benım sacım
buda istediğim saç rengi
evet kızlar yardımcı olursanız cok sevınırım cunku boyamak ıstıyorum hemen kurtulmak ıstıyorum bu saclardan bu renk olsa yeter sarı hemen olmasada olur :) o derece bıktım