Saç Rengi ve Saç Boyama bu rengi nasıl elde edebilirim bayıldımmmmm resmen :)

suspus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2011
197
0
46
İstanbul
ya bayanlar en sonunda karar verdım ve bu rengi istiyorum :) ama nasıl elde ederim sizce cözemedim koyu sarı desem değıl bole tatlı guzel bıse sankı kullulukde var :44: .
sac rengim suan buEki Görüntüle 229834 Eki Görüntüle 229835

bu da bayıldıgım asık oldugum renk

sizce suankı halıyle neyle boyasam tutar yada dıyelim ki tutmaz dediniz sacımı actıktan sonra neyle boyamalıyım?? bugun boya alıcam yardım edın lutfennnn

benim kendimce tespitim bi kez daha doğrulandı ne diyceksiniz bence sarı yada bunu gbi tonlarında renklerde dipten kendi saç renginiz geldiğinde çok hoş duruyor keza benim eski saçım da röfle vardı arkadaşımn biri de aynı şeyi söylerdi o zmnlar pek kulak asmazdım ama sonra sonra baktımki beğendiğim renkler hep akmış sarılar ya da dipleri gelmiş bal renkleri gbi.. valla bana kalırsa bu rengi yaptrcaksan bile dip rengine 2 parmak fln bişey sürdürme derim balyaj gbi anlıcağın.. altları da yoğun attrırsın . renk bal köpüğü altın sarısı tonları gbi geldi bana ...

evet bende bole sevıyorum yanı bana en azından bole gıdıyo dıpler acık olunca kasımla falan cok sırıtıyo o yuzden bole dıp koyu gerısı acık bayıldım bu tona,,, sagol tatlım bı de o tonları arastırıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…