• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Bu Rengi İstiyorum Nasıl Yapacağım?

DestinaX

Pure Love T <3 D
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2009
1.256
186
648
34
Arkadaşlar açık kumral tenim var Temmuzda da düğünüm :) Ve ben bu rengi istiyorum gelinliğin üstünde de süper durur diye düşünüyorum bana öyle açık renkler pek gitmiyo şu rengi nasıl elde ederim lütfen yardımcı olun

$imagesCAKZXYKP.jpg Eki Görüntüle 375585

Pınar altuğunkinde altta sarı oldugundan hafif gölgeler çıkmış diğerinde hiç yansıma yok benim şuan ki rengim açık kahve tonlarında yani bu renklere kolaylıkla dönebilir.Saçım uzun birazda gür 3 kutu boya yer en azından 2 kutu palette 6.68 ile içine 1 kutu 5.0'ı karıştırsam hem biraz kızllığını almış olurum hemde yansıma denen şey olmaz diye düşündüm bilgisi olan arkadaşlar hangi marka boya ve numarasıyle elde edilir bu tonlar Teşekkürler...

Katolog bu genelde hep paletteyle boyarım saçımı memnunumda renkleri güzel tutuyo bide kremi var onada bayılıyorum :)

$pallette-renk-katalogu-622x1024.jpg

lütfen sadece bakıp geçmeyin biliyorum mutlaka tecrübeli kişiler var forumda 1 ay içinde boyıcam yardımcı olun bekliyorum lütfen :18:

Lütfen yardım!!! Sadece hangi tonları kullanmam gerektiği lazım emin olamıyorum :50:

........................................................

Son düzenleme:
Lütfen yardım sadece hangi numaraları kullanmam gerektiğine emin olamıyorum ve olmadı baştan yapmak istemiyorum saçlarımı yeni yeni nemlendirdim kuruluğu gitmek üzereyken üst üste boyamakla harab etmek istemediğim için :50:

ılla yardım edeceklerdır canım madem 1 ayın var nıye bu kadar panıkledın bır ıkı gune cevap alırsın elbet.ben anlasaydım yardım ederdım seve seve ama maalesef.....

teşekkür ederim arkadaşım sağol ilgin için ne biliyim öyle merak ettim hevesten yanii :) fazla panik yaptım heralde bide konular çabuk 2. sayfa oluyo güncel kalması ve arkadaşların görmesi açısından

canim pinar altug'un saci sariydi biliyorsun uzerine cikolata kahve boyuyor ama yikandikca alttan sarilar cikiyor ve golge gibi duruyor..cikolata kahve kuafor yaparsa super oluyor evde boyarsan koyu kahve siyah gibi bisey olur

canım benimde düğünümde saçlarım bu renge yakındı baya yalnız bende biraz daha bakırdı sanki... kuaförde çikolata kahve boyatmıştım boyatmadan öncede saçlarım bal sarısıydı balyajlı . palette çikolata kahve işini görür gibi geldi bana . düğüne 1 ay varsa 2 defa boyarsan oturur. ama yinede riske atma bi kuaförede danış istersen

kimisi bronz kahve diyo kimisi çikolata kahve kafam karıştı kuaföre bu renk için gitmek istemiyorum işte bilgisi olan arkadaşlar var onlar bi yardımcı olsalar kendim yapacam baktım bildiğim gibi yaparım artık sağolun kızlar onlarada bi bakıcam artık

Burda Kuaförler işin para yönünde abartıyolar biraz ve artık ne hikmetse bilgi de vermez oldular o yüzden burda baya anlayan arkadaşlar var soruyorum saçım öyle aman aman bu renge dönmez renkte değil o yüzden ısrarla sordum kuaför arkadaşlarda vardır eminim burda inş. birinden cevap gelir :)

bu tonu uzun yıllar kullandım hatta konu açmıştım saç renklerim diye orda resimde var garnıer color shıne sıcak çikolata 5.35 olması lazım yada bronz kahve bu rengi verir sana senin zemin rengin çok koyu değilse güzel tutar fazla bekletme boyayı saçında koyu tutar cnm :49:

bu tonu uzun yıllar kullandım hatta konu açmıştım saç renklerim diye orda resimde var garnıer color shıne sıcak çikolata 5.35 olması lazım yada bronz kahve bu rengi verir sana senin zemin rengin çok koyu değilse güzel tutar fazla bekletme boyayı saçında koyu tutar cnm :49:

çok teşekkür ederim çoğunlukta araştımalarıma göre bronz kahve dıyo ama içine kızıllığını az bişey kırması için 5.0 kahve katsam mı diye tereddütteyim teşekkür ederim dediğin renkelere bakıyorum hemen

Back