• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama bu rengi hangi marka boyayla tutturabilirim??

AyShE GuL

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2008
1.383
15
158
Kayseri

istediğim renk bu kızlar özellikle de kırmızı okla gösterdiğim kısımdaki renk kaydirigubbakcemile3 alt kısmındaki renk biraz daha koyu sankibilmiyorumkismile

bu da kendi saç rengim normalde koyu kumral..

bu da uçlarındaki renk diplere göre açık biraz..

ne dersiniz kızlar bu rengi elde edebilir miyim??
o renk olmazsa küllü kumral alıp tamamını boyamayı düşünüyorum sıkıldım çünkü bu renkten özelklede dip kısımdaki kızıllıklardan ama küllü kumralın saçımı koyulaştırmasından da korkuyorum eyvahedigeldismile

Son düzenleme:
kızlar bakıp geçmeyin fikirlerinize ihtiyacm var..bilmiyorumkismile her türlü yoruma açığım..

Son düzenleme:
küllü kumral-küllü sarı arası bişey.Ya bayılıyorum bu renklere.
Kelin ilacı olsa başına sürer kuzum...

aaaaaaaaaaaaa :)))
ayshe gül sende benim gibi aynı oyuncunun saç rengini beğenmişsin :))ben cesaret edip boyayamadım daha :) ben daha önce saçımı hiç boyamadım ondan sanırım...
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-rengi-boyama/328959-bakar-misiniz.html

açtığım konunun linkini attım.eğer boyarsan resmini koy canım :) belki bende senden cesaretlenirim ...a.s.

tamam cnm aklımda bir karışım var eğer olursa foto koyarım yerimseniben

senin topikteki ilk resim gibi olsun başka birşey istemem :asigim: burdaki resminde biraz daha küllü ve yeşilimsi..değiştirsem mi napsamkaydirigubbakcemile3 zaten çok fazla küllü renkler elde edemem bu saçla..:sinifsinif:

Son düzenleme:
aysheee sakın rengini degistirme bence rengi cok güzel.. senin rengini tutturmak için neler vermezdim :D

aysheee sakın rengini degistirme bence rengi cok güzel.. senin rengini tutturmak için neler vermezdim :D

cnm uçlarındaki renk benimde hoşuma gidiyor ama sorun diplerdeki kızıllıklar..ekstra küllü sarıyla boyamayı düşünüyorum inş düzelir.. daha sonra da açık bal sarısına boyaycm rengim değişmeyecek merak etme :1: istediğim rengi ztn elde etmem zormuş biraz kendi rengimden çok açık küllü ve yeşilimsi bir renk..

canım benım saclarımda aynen senın rengınde suan ve kumrala donmek ıstıyorum bugun kozmetıkcıye gıttım bana dedıkı küllü kumral kızıllıkları gıderır ama mattır fakat sac hafıf yesılımsı olur ama kumral parlak olur dedı ve bana kullu kumralla kumralı karıstırıp boyyamamı soyledı hem kızıllık olmaz dedı hemde parlak olur dedı ama sanırım seının koydugun bu resım kullu kumral rengı canım

slm arkadaşlar bn bişey sormak istiorum saçlarım kızıldı açıcıyla açtım turuncu oldu sonra röfle setini komple sürdüm önce altlardan başladıgım için sürmeye altlar baya açıldı üstler koyu kaldı bnde üstüne neva color 11.10 boyadım şuan çok açık karamel oldu ama bn küllü açık sarı olmasını istiorum nasıl yapabilirim acil yardım edermisiniz???

istediğin saç rengi evde yapabileceğin biey değil...sürekli saç boyatan biri olarak tecrübe ile sabiittir....ha kuförüde iyi seç...kolay bir işlem değil bu....evde deneme bence...bambaşka bişey çıkabilir...röfle gibi sadece uçlar ayrı dip ayrı boyanıyor bunda....

cnm tşk ederim ama konu çok eski o kadar açık olmasa da küllü yaptım saçımı o zamanlar ve hatta sıkıldım bile...:31::27:

tşk ederim kızlarr...:71:

o rengi kahve köpüğü ve sarıyı karıştırark yapmıştım kahve köpüğü akınca o rengi aldı ama zeminim açıktı boyadan önce...
:34:

Back