Saç Rengi ve Saç Boyama bu rengi evde nasıl elde ederim kuaför veya boyadan anlayanlar bakabilir mi yardım lütfenn

blueswan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2012
184
5
66
İzmir
kızlar aranızda kuaför olan yada saç boyamadan anlayan varsa allah rızası için yardım etsin ben bu rengi kuaförde yaptırdım fakat açıldı sonradan her seferinde de gidemiyorum çünkü saçım açılıyor haliyle bütçemi zorluyor. Bu rengi nasıl elde edebilirim veyaa buna yakın bi renk hangi boyaları karıştırmalıyım yardım edin bana lütfen :110::KK61:

Eklentiler

• ellen-page-sag-awards-2008-10.jpg
    ellen-page-sag-awards-2008-10.jpg
    34,5 KB · Görüntüleme: 266
Kuaför değilim ama saçımı kendim boyuyorum. Şimdiki renginiz yakın bir tonsa, profesyonel boyalarda yarı yarıya nötr kahve (5.N ya da 5.0) ve küllü kahveyi karıştırırsanız (5.1 ya da 6.1) iyi bir sonuç elde edersiniz diye düşünüyorum. Marketten alacağınız boyalar genelde daha koyu çıktığı için 6 serisinden alın bence.

Bu benm kendi saç rengim kendi saç rengime bir türlü dönemedm iyiki açmışsın konuyu bnde takip ediym bari

Bu doğal saç rengi bence boya değil
Bencede çünkü bnm saçlarımda böyle kendi doğal rengim bnde boyadım şimdi bu renge dönemiyorm hiç bi boya olmuyo akıyor hep sarı oluyo ilk kuaför nasl bi açıcı sürdüyse koleston 5 boyadım o bile sarıya döndü boyadğıma bin pişman oldum

bende koleston 5.1 boyamak istiyorum bu konuda yazanlar naptınız? bende böyle doğal bir renk istiyorum. Napmalıyım?

5.1 zemin rengine gore degisiyor zemin aciksa cok koyu bi renk olmuyor ama koyuysa fazla rengi etkilemez kullendirir. Resimdeki rengide 5.1 yada 6.1 n icine mavi mix boya karstirip elde edilebilir

ben 5.1'i çok koyu olmasın diye 7.1 ile karıştıracağım. Yani açık küllü kahve ve küllü kumral ile. boya koleston. Aldım ama daha boyamadım. Saçlarım küllü kumral.

ben 5.1'i çok koyu olmasın diye 7.1 ile karıştıracağım. Yani açık küllü kahve ve küllü kumral ile. boya koleston. Aldım ama daha boyamadım. Saçlarım küllü kumral.
5.1 ile 7.1 i karistrdiginda 6.1 olucakdrek6.1 aldydin ayni kapiya cikardi koleston ztrn koyu cikiyo

Kuaför değilim ama saçımı kendim boyuyorum. Şimdiki renginiz yakın bir tonsa, profesyonel boyalarda yarı yarıya nötr kahve (5.N ya da 5.0) ve küllü kahveyi karıştırırsanız (5.1 ya da 6.1) iyi bir sonuç elde edersiniz diye düşünüyorum. Marketten alacağınız boyalar genelde daha koyu çıktığı için 6 serisinden alın bence.
Ya kızlar bende bununla boyamak istiyorum kararsızım doğal bi kahve istiyorum bu nasıl olur sizce
Sea color
Çarpıcı bakır 6/34

Back