Saç Rengi ve Saç Boyama Bu rengi deneyen,bilen varmıı?

cnsuu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2009
627
324
103
kızlaaaarr bu rengi kullandınızmı dasıl oluyo ,resimdeki renge benziyormu sizce benım suanki saç rengimide ekliorum nasıl olur aceba ?

Eklentiler

• $koleston_naturals_6_34.jpg
    13 KB · Görüntüleme: 57
  • $66676_1460975440853_1127454882_31095639_4799283_n.jpg
    74,5 KB · Görüntüleme: 46
  • $Adsız.jpg
    33,4 KB · Görüntüleme: 69
ben saçlarımı en soldaki renge boyamıştım kbaya kızıldı ama ortaki küçük kızın saç rengi daha açık sanki hafif fındık kabuğuna gidio gibi senin saçın sarı bu renk benim saçlarım kahve oldu halde çok akıodu senin saçındanda çok akar ve çok açık renk kalır her ay boyamak zorundasın.güzel olur açık tenliysen tabi esmerlerde pek gitmio bu renk.yaşını bilmiorum ama eğer 30 dan büyük değilsen yaptrma derim.ben yaptrdığımda sanırım 23-24 yaşlarındaydım dışarda yaşlı kadınlar gelip boya numaramı soruyolardı.birazcık yaşlı rengi sanırsam.bu arada senin şimdiki saç rengin bence çok güzel.değişiklik yapmak istiosan illaki kahve tnlarında git derim kış geldi birazdaha koyu yapabilirsin

Ben 21 yaşındayım cok kızıl olsun istemıoyorum azcık kızıl azcık bakır azcık kahvee :) aceba boyalarımı karıstırsam dıe düşünüyorum ama tutturamam buyuk ihtimal :)

ben beyaz tenliyim... saçımı baya uzun zaman önce kahveye boyamıştım.. sonra sıkılınca yine sarı yaptırmak için kuaföre gittim... Kuaför soğan kabuğu önerdi... Boyattım.. Ve ilk kez pişman olmadım...Sana da öneririm canım... Ortadaki rengin biraz daha açığı sanki

canım saol güzel bi renk bilıorum onu ama bıraz koyu olsun istıorum

QUOTE=Kumralada_01;16065118]cnsuu saçların boya mı kendi rengi mi?[/QUOTE]

Boya canım :78:

6 numaraymış boya oldukça kızıl ve koyu tutar saçın açık renk gerçi bir kaç yıkamaya bu hale gelebilir ama bu renk normalde 8 ya da 7 numara olmalı

ben ortadaki turuncumsu renge boyamıştım
bence boyama çünkü çok acayip makyaj istemişti bende
ben buğday tenliyim ama hiç yakıştıramadım
bence senin şuanki saçına platin sarıları atılca birazdaha sarı olur bence daha güzel olur kanaatindeyim

hadi yaa ben makyaj yapmayı sevmıorum zaten cok beyaz benım suratım. saclarımı bıraz koyulaştırmak istıorum aslında karamel tonlara bakıyım bırazda akajularda vardı bı kaç renk begendıgım :97:

bence ortadaki kızıl bakır gibi ama şuan saçındaki renk çok güzel

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…