Saç Rengi ve Saç Boyama bu rengi bilen var mııııııı????

nlnnln

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
86
Yer
Kocaeli
arkadaşlar meraba saçlarımı bu renge boyamak istiyorum ama adını bilmiyorum yardımcı olurmusunuz??

Eklentiler

• $Ashley_Greene_3.jpg
    $Ashley_Greene_3.jpg
    35 KB · Görüntüleme: 66
dore bakır çok daha açık bi renk gibi geldi bana çikolata kahve olabilirmi sizce

acaba loreal casting creme gloss 535 bu renk olabilir mi?

bence loreal casting creme gloss 530 daha çok benziyor bu renge, ismi de sıcak çikolata.

ben de çok beğeniyorum bu rengi.

her ne renkse muhteşemmiş...kesin bilen varsa yazsın takip edicem ben de burayı ..öğrenelim ne renkse

hangi renkse süpermiş çook beğendim merak ettim doğrusu

Sıcak çikolata ile uzaktan yakından alakası yok bu rengin:S Sıcak çikolata da bakırlık var sarılık var hanımlar.Bu saçın neresi bakır neresi sarılık,Bildiğin kızıl kestane=)

o renk çikolata kahve ve bakır karıstırılıp elde ediliyor benimkide aynısıydı daha önce ama zamanla akıp bakıra dönüyor sürekli boyatmayı gerektiriyor

çikolata kahve yada sıvak çikolata yıllar önce yapmıştım saçımı bu renk

yardımınız için teşekkür ederim arkadaşlar loreal casting 530 benziyo bu renge sanırım ona boyatıcam:)))

boyadıktan sonra fotografını ekler misin? çok merak ettim:)

Sıcak çikolata ile uzaktan yakından alakası yok bu rengin:S Sıcak çikolata da bakırlık var sarılık var hanımlar.Bu saçın neresi bakır neresi sarılık,Bildiğin kızıl kestane=)

ilk ben söyledim ama kimse görmedi sanırımm....
hakikaten kızıl kestane bu .. :enbuyukkk: opuyorumnanaktan

ilk ben söyledim ama kimse görmedi sanırımm....
hakikaten kızıl kestane bu ..
cnm ben kızıl kestane diye bakıyorum bildiğin kızıl çıkıyo bana eğer marka ve numara veririsen ona göre bakıp öle boyarım.
boyadıktan sonra fotografını ekler misin? çok merak ettim:)
tabi canım eklerim boyanın rengini tam bulupta boyayabilirsem:)

zannedersem lorealde kestane kızıl botası vardı.
kolestona da bak ama.

Back