• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama bu rengi bilen var mı??

cnm bu renkte insanı soluk gösteren bir renk tenin bronzsa esmersen yaptırabilirsin..

tetty84 e katılıyorum cnm beyaz tenliyim demişsin seni soluk gösteriri bencede

Arkadaşlar mavi gözlü beyaz tenliyim. 1 senedir sarı renk kullanıyorum fakat çok sıkıldım makyajsız ruh gibiyim ve yaşımdan büyük gösteriyorum. bu rengi yapmak istiyorum rengin adını bilen varsa yardımcı olabilir mi??
http://aimg.mynet.com/E/Eva-Mendes-Pictures/eva-mendes-picture-3.jpg

bu renk te insanı soluk gösterir..sarıdan döndüğüne degmez yani..ki yıkadıkça çamur gibi olur bu renk..15 te bir boyatmak lazım..

http://www.itsbeauty.com/f/plnpln/1111.jpg bu renkkkte cok güsel yakısacagına eminim

evet bu renk cok güzelmiş,beyaz tene de gider..
sarıdan dönüceksen bu rengi düşün derimkaydirigubbakcemile5

rengi bilmiyorum ama bilen arkadaslar mutlaka vardır buarada sarıdan dönmek icin koyu rekleri tercih etmelisin cünkü zaten akıyor acık renklerle röfleden dönemezsinki küllü renklerden uzak dur röfleleri yesile ceviriyor koyu kumral düsünmüyorsan sadece kumrala boya ama tutarmı bilmiyorum

rengi bilmiyorum ama bilen arkadaslar mutlaka vardır buarada sarıdan dönmek icin koyu rekleri tercih etmelisin cünkü zaten akıyor acık renklerle röfleden dönemezsinki küllü renklerden uzak dur röfleleri yesile ceviriyor koyu kumral düsünmüyorsan sadece kumrala boya ama tutarmı bilmiyorum

Saçımda röfle yok çok fazla sarıda değil.
http://i41.tinypic.com/2ps3yht.jpg
şu tarz renkler hoşumaa gidiyor bu tutarmı acaba

petek dinçözün bi klibinde kahverengi bi saçı vardı omuzlarda kıvırcık böle altları ışıltılı çok hoştu o resmi bulabilirsem eklicem beğenirsin bence.Fındık kabuğu galiba rengin adı tamda bilmiyom.
ben gösterdim kuaförüme gitti saçma sapan bi renk yaptı bana bide yok yere 40 tl param gitti :bbo:

Düzenleme
buldummm :dance:
petek dinçöz'ün doğum günü adlı şarkısının klibiymiş resmi kaydettim ama kaliteli değildi klip beğenirsen incelersin artık

Son düzenleme:
Beyaz ten & mavi göz kombinasyonuna sahipsin ve renk düşünüyorsun hala öyle mi?? Beyaz ten & mavi/yeşil göz & siyah saç gibisi var mı ya...

Beyaz ten & mavi göz kombinasyonuna sahipsin ve renk düşünüyorsun hala öyle mi?? Beyaz ten & mavi/yeşil göz & siyah saç gibisi var mı ya...

yakışana yakışıyor çok haklısın onu bende çok beğeniyorum ama ben kumral değilim sarışınım.
mavi göz - beyaz ten -siyah saça lütfen birde sapsarı seyrek kaşları ekle ne kadar kötü durduğu gözünün önüne gelir.
Ve eklemek isterim siyaha boyattığımda her 3 kişiden 1 i saçımın peruk olup olmadığını soruyordu.

canım beyaz tenli olduğun için küllü tonlardan kaçınmalısın, çünkü bu seni daha da soluk gösterir..çok koyu da istemiyorsun anladığım kadarıyla ve zaten kaşların da açık renkmiş..o zaman en iyisi karamel ve tonları..bak forumlarda "naz elmas"ın bazı fotoları var..o da bembeyaz tenli ve renkli gözlü..bence ona yakışan renkler sana da yakışır..saçında sarı olduğu için bikaç kez üstüste boyaman gerekebilir rengi oturmak için..ama bence karamel tonları çok güzel olur..hem yüzünü canlı gösterir, hem yaşını küçültür, hem de zaten süper bi renk karamel...

Back