Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yani çilolata kahve diyebiliriz heralde cnmBurada ikinci mor montlu fotoda çikolata kahve.
İlk foto filtreli, o başka bir renk çünkü.
Aynen öyle.Yani çilolata kahve diyebiliriz heralde cnm
Yani çok hoş değil mi bu rengi evde elde edebilir miyim bilmiyorum ya da çok iyi bir kuaföre yaptırmak lazımAynen öyle.
Hatta bu renk fahriye evcenin reklamını yaptığı markada fahriye nin seçimi çikolata kahve, öyle bir şey diye lanse ediliyordu.
Benim de saç rengim budur ama koyu boyayıp üzerine yaptığımdan akınca bu renk oluyor.
Daha koyu ilk boyadığımda.
Elbet öyle.Yani çok hoş değil mi bu rengi evde elde edebilir miyim bilmiyorum ya da çok iyi bir kuaföre yaptırmak lazım
Hahah bende şuan değil ama ilerleyen zamanlarda yaptırmayı düşünüyorum kuaföre kızıl kahve desem bu rengi çıkartır mıElbet öyle.
Renk zor renk, alt zemin önemli.
Ama pandemi mevcut, kuaföre gitmiyorum ben
Eğer gidiyorsanız, kendiniz yapmayacaksanız çekinmeyin.
Yıllarca kızıl kahve istedim, beni bu renkle eve yolladılar.
Kolaylıkla yapıyorlar bunu:)
Yok, siz açık çikolata kahve deyin mutlaka çıkartır, bu fotoğrafları da gösterin anlar o.Şuan d
Hahah bende şuan değil ama ilerleyen zamanlarda yaptırmayı düşünüyorum kuaföre kızıl kahve desem bu rengi çıkartır mı
Doğru açık demezsek bide koyu yapar bunlar sizin kuaför hangisi yakınsa oraya gideyim bende böyle renk çıkarabiliyosa malum her kuaför aynı rengi çıkaramayabiliyor..Yok, siz açık çikolata kahve deyin mutlaka çıkartır, bu fotoğrafları da gösterin anlar o.
Benim kuaföre has bir şey kızıl kahveyi böyle yapmak
O derece bezdim ki sonraki seneler hep siyah kullandım, dümdüz siyah işte ne kadar olmayabilir diye
Karamel kahve gibiBu şekilde desem gün ışığında
KapandıDoğru açık demezsek bide koyu yapar bunlar sizin kuaför hangisi yakınsa oraya gideyim bende böyle renk çıkarabiliyosa malum her kuaför aynı rengi çıkaramayabiliyor..
Aa hadi ya tüh kötü oldu çok üzüldüm şuan neyse başka kuaföre artıkKapandı
Keşke mesajıma cevap versede direkt kendisine sorabilsem çok kafam karıştıKaramel kahve gibi
Bence bir kuaföre sorsanız daha iyi olur. Bu rengi ilk seferde evde elde etmek kolay olmayabilirKeşke mesajıma cevap versede direkt kendisine sorabilsem çok kafam karıştı
Ah evet bide o rengi tutturamayıp pişman olup hüngür hüngür ağlamak varBence bir kuaföre sorsanız daha iyi olur. Bu rengi ilk seferde evde elde etmek kolay olmayabilir
Defalarca başıma geldi hatta evde saçımı oryalle açıp yakmışlığım bile varAh evet bide o rengi tutturamayıp pişman olup hüngür hüngür ağlamak var
Ayy desene çok dikkatli olmak gerekiyo en iyisi ben kuaföre gideyimDefalarca başıma geldi hatta evde saçımı oryalle açıp yakmışlığım bile var