Saç Rengi ve Saç Boyama Bu rengi bilen duyan gören varsa lütfen yardım edin :((

scorpion_22

Guru
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2009
146
27
298
Balıkesir
Kızlar bu saç rengini elde etmek istiyorum. Açık küllü kumral mı oluyor? birkaç renk karışımı gibi geldi bana.Loreal majirel profesyonel saç boyalarından hangi karışımlarla elde edebilirim. Majirel kataloğunda 8.07 koyu sarı hafif soğuk küllü saç diye bir rengi var bana o ton yakın gibi geldi ama emin olamıyorum.Lütfen bu konuda tecrübeli arkadaşlar yardımcı olurlarsa çok sevinirim. Bu hafta boyamak istiyorum :44: bu arada kendi saç rengim bundan birkaç ton koyu boya o da majirel 7.1 küllü kumral. Umarım açıcıya gerek kalmadan bu rengi elde edebilirim :50: $image.jpg $image.jpg $image.jpg

canım internetten baktım şunu buldum: Loreal Majirel 8

Rengi de paylaşayım:
$untitled.jpg

Umarım yardımcı olabilmişimdir =)

Son düzenleme:
Teşekkür ederim canım yardımın için:34: hemen hemen benim yüklediğim fotodaki renge ve 8.07 ye yakın bir renk. Rengi bulduk şimdi geriye saçımı açmadan bu rengin tutup tutmayacağı kaldı :50:

Teşekkür ederim canım yardımın için:34: hemen hemen benim yüklediğim fotodaki renge ve 8.07 ye yakın bir renk. Rengi bulduk şimdi geriye saçımı açmadan bu rengin tutup tutmayacağı kaldı :50:

hımmm bence kendi saç renginle istediğin bu renk arasında pek fazla fark yok sanırım. ben bi keresinde siyah hint kınası yapmıştım saçıma ardından bi kaç ay sonra sıkıldım lorealin çikolata kahvesine boyadım tutmaz diyodum ama gayet de tuttu. lorealin saç boyaları renk tutma konusunda bence iyi. düşün normalde kınanın üzerine boya tutması zor olur ama tuttu benim. senin de tutar diye düşünüyorum ama yine de istersen güvendiğin bir kuaföre sor derim. çünkü bu seferde beğenmeyip kuruntu yaparsan hele hele kısa zmaanda tekrar boyarsan saçların zarar görür

Evet canım haklısın yada normal bir boyanın 10 numaralı açık tonlarıyla yavaş yavaş saçımı açmak, bakalım cesaretimi toplayabilirsem yapmayı duşunuyorum :44:

Evet canım haklısın yada normal bir boyanın 10 numaralı açık tonlarıyla yavaş yavaş saçımı açmak, bakalım cesaretimi toplayabilirsem yapmayı duşunuyorum :44:

kusura bakma canım geç yazıyorum işyerindeyim de...
hadi bakalım inşallah tutturursun istediğin rengi. tabi saçına zarar vermeden ;)
denedikten sonra paylaşmayı unutma canım hem bu konuda deneyiminden başkaları da yararlanmış olur ;)

Ehehe benim doğal saç rengim buydu, boyadım sonra kökten çıkanları sana vereyim :52:
Bence en iyisi kuaföre gitmen, evde boyanın sonuçları çok kötü olabiliyor, fazlasıyla oynama yapacaksan eğer.

canım, açık küllü kumralla koyu küllü sarının aynı renk olduğunu belirtmek istiyorum. ben boyamıştım koyu küllü sarıya. saçların eğer yıpranmış bir saçsa eğer yeşillikler oluşabiliyor o yüzden bence de kuaförüne yaptırmalısın. gerçekten çok güzel bir renk ama öneririm :)

Back