• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama bu renge nasıl olur sizce? resimli

ymsrnv

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2011
273
116
103
saçlarım sarı renkte falat artık çok yıprandı ve doğal tonlarda boyamak istiorum pallette deluxe 5.60 sıcak çikolata aldım iki kutu.bide pigmentasyon die bişey duydum önerileriniz neler sizce ne yapmam gerekir.

Eklentiler

• $382906_243933152331225_100001436265378_728814_1801322055_n.jpg
    $382906_243933152331225_100001436265378_728814_1801322055_n.jpg
    193,9 KB · Görüntüleme: 131
sizce sarı üzerine sıcak çikolata tutar mı yardımcı olacak kimsecikler yok muuuuuuu:(

Bence tutar.Zaten kuaförler genelde platin üzerine boyuyorlar renk tam kutudaki gibi dursun diye.
Ben saçlarının rengini beğendim.
Sıcak çikolatada kızıllık var.
Daha sonra kızıllıktan kurtulmaya çalışmayasın canım.

Pigmentasyon işlemi için boyayacağın rengi bir kapta suyla karıştırıp saçına sürüyorsun. 15 - 20 dk bekleyip kurutuyorsun. Sonra o öyle kalacak. Ardından boyanı kutusundaki malzemeleriyle hazırlayıp uyguluyorsun. Bu kadar.

umarım sarıyla çok kötü durmaz hafif kızıllığı seviyorum ama kahve tonu istiyodum ve hep çikolata tonları vardı bende bunu beğenip aldm.. çok koyu olur mu peki sizce.. pigmentasyon yapmadan da rengi tutar mı diyosunuz..

bu renge her ton çok güzel tutar. ama saçın çok yıprandıysa çabuk akar veya en yıpranmış bölgeleri tam tutmaz.
pigmentasyon ne bilmiyorum ama yıpranmış yerlere boya tutması için bir işlemse yapmalısın bence:55:

Son düzenleme:
anladm bakalım yarın inşş adet görmem yarın boyayıp resim atıcam kesinlikle..

hayır röfle değil siyah saçım açıldı ve bal köpüğüne boyanmıştı ben kendim açık küllü sarıyla boyadım bu hale gelmişti..

kızlar palette deluxe 5.6 ile boyadım saçlarımı da düzgün kestirdim son hali bu sizce nasıl olmuş.. $Fotoğraf0173.jpg

güle güle kullan cnm bu kesimi bende çok seviyorum ..rengide çok doğal olmuş

fotodaki renk çok güzel gerçektten ama kahveye boyarsan çok zor dönersin karamel bi ton boyayıp onun üstüne açık sarı yaparak bu rengi tuttrsun canım ben çnkü o şekildee yapmıştım .Lorealın 10 numarası tam açık sarı çıkmıo karamelin üstüne sarı boyayarak süper bir renk elde edebilirsin

ben sarı istemiyorum artık hatta boya istemiyorum bu renk doğal saç rengime çok yakın iyi oldu artık kendi haline bırakıcam teşkkr ederim beğenen arkadaşlara...

ışıkta çok çok az kızıllık vardı evet güzel renkti ama ben kızıla kesin dönüş yaptım iki ay önce daha mutluyum:)

Back