mızmızım ikinci resimdeki renk gerçekten güzelmiş geçen hafta bende röfle yaptırdım birazcık anımsatıyo bu rengi kendi doğal saçıma küllü sarı yaptılar
canım bende kumralım,kendi saçımın üstüne yaptırsaydım hharika olurdu..ama sarıya taktım :mymeka: sanada yakışmıştır,güle güle kullan saçlarını canım kaydirigubbakcemile3 bi kaç kuaföre sorcam ama yine de buraya danışmak istedim
bende kumral sayılırım ümitsiz olma hiç olmadı saçını koyu renge boyatırsın
bende bikaç kere röfle yaptırıyım derken iğrenç bir saça dönüşmüştüm hemen koyu renge boyatıyodum bu sefer istediğim gibi oldu sayılır eşin ne dedi benimki öncekileri hiç beğenmemişti
ilk renk çok güzel bence canım ya niye sinmedi ki içine
Hepsini sarıya boyatmadan röfle attırsaydın keşke. Sarıyla uğraşmak çok zor. Benim saçlarımda komple sarıydı önce koyu renge boyandı bir iki hafta saçı dinlendirdik sonrada röfle atılmıştı ve tabiki çok yıprandı :)
1. resimdeki sacı kendinmi boyadın da elde ettin yoksa kuaföredemi boyattın cnm eger kendin boyadıysan nasıl yaptın neyle cvp yazarsan sevinirim mızmız şimdiden tskler
mızmızcım bence zemin bu kadar açık sarıysa açık kumral boya evde üzerine git kuaföre balyaj attır hemen hemen öyle olur herhalde belki beğenirsen açık kumralda kullanabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?