Saç Rengi ve Saç Boyama bu renge nasıl dönerim?

Gloxinia

"SADEM"
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2009
1.918
3
116
İstanbul
arkadaşlar saçımı komple sarıya boyattım ama hiç içime sinmedi..o yüzden değiştirmek istiyorum...1.hemen hemen şu an ki saç rengimde olan bi fotoğraf diğeri de boyatmak istediğim renk .istediğim renk nedir ve hangi işlemlerin yapılması gerekir..biraz bilgim olmasını istiyorum..yardımcı olursanız sevinirim

resimi kuaförüne götür..sanırım önce koyu renge boyarlar.. rengin tutması için belli bir süre beklersin.. sonrada resimdeki tonda röfle balyaj karşımı yaparlar..

mızmızım ikinci resimdeki renk gerçekten güzelmiş geçen hafta bende röfle yaptırdım birazcık anımsatıyo bu rengi kendi doğal saçıma küllü sarı yaptılar

mızmızım ikinci resimdeki renk gerçekten güzelmiş geçen hafta bende röfle yaptırdım birazcık anımsatıyo bu rengi kendi doğal saçıma küllü sarı yaptılar

canım bende kumralım,kendi saçımın üstüne yaptırsaydım hharika olurdu..ama sarıya taktım :mymeka: sanada yakışmıştır,güle güle kullan saçlarını canım kaydirigubbakcemile3 bi kaç kuaföre sorcam ama yine de buraya danışmak istedim

bende kumral sayılırım ümitsiz olma hiç olmadı saçını koyu renge boyatırsın
bende bikaç kere röfle yaptırıyım derken iğrenç bir saça dönüşmüştüm hemen koyu renge boyatıyodum bu sefer istediğim gibi oldu sayılır eşin ne dedi benimki öncekileri hiç beğenmemişti

yaa aslında eşim çok beğendi...ya da ben üzülmiyim diye beğendim dedi kaydirigubbakcemile3 iğrenç olmadı benim ki ama içime sinmedi işte :umursamaz:
ilk renk çok güzel bence canım ya niye sinmedi ki içine

şöyle diyim,ben açık tenliyim ve küçükken saçlarım aynen bu sarı gibiydi.yakışır dedim,ama yüzüm ruh gibi oldu mafoldumben

ben olsaydım önce saçlarımı şişli tarağın şişi ile istediğim oran ve çoklukta tutamları alır bigudi ile sarardım ,üzerine alüminyum folyo kaplardım ,geri kalan saçlarımı açık karamele boyardım boya süresi bitiminde bigudileri açar komple saçı tarar açtığım saçlarıda boyardım 2 dk bekletip yıkardım hemen[ama sarı tutamlarınızı fazla almada fayda var,yarı yarıya hemen hemen , ama karısık şekilde

evet kuaförde o şekilde yapabilir belli mi olur, boyatırsanız saçlarınızı, nasıl yaptığını anlatır mısınız burada, bende öğrenmiş olurum , bilgi bilgidir

Son düzenleme:
Hepsini sarıya boyatmadan röfle attırsaydın keşke. Sarıyla uğraşmak çok zor. Benim saçlarımda komple sarıydı önce koyu renge boyandı bir iki hafta saçı dinlendirdik sonrada röfle atılmıştı ve tabiki çok yıprandı :)

yaa illa sarı olcak dedim kaydirigubbakcemile3 son pişmanlıkta fayda vermiyo işte.dediğin gibi yapcam heralde..zavallı saçlarım benneyaptımki

1. resimdeki sacı kendinmi boyadın da elde ettin yoksa kuaföredemi boyattın cnm eger kendin boyadıysan nasıl yaptın neyle cvp yazarsan sevinirim mızmız şimdiden tskler

mızmızcım bence zemin bu kadar açık sarıysa açık kumral boya evde üzerine git kuaföre balyaj attır hemen hemen öyle olur herhalde belki beğenirsen açık kumralda kullanabilirsin

1. resimdeki sacı kendinmi boyadın da elde ettin yoksa kuaföredemi boyattın cnm eger kendin boyadıysan nasıl yaptın neyle cvp yazarsan sevinirim mızmız şimdiden tskler

hayır kendim boyamadım canım,kuaförde yaptırdım.
mızmızcım bence zemin bu kadar açık sarıysa açık kumral boya evde üzerine git kuaföre balyaj attır hemen hemen öyle olur herhalde belki beğenirsen açık kumralda kullanabilirsin

valla kuaföre gittim,biraz koyultmak istedim,dediğn gibi açık kumral oldu.şimdilik böyle kullanıyorum ve hoşuma gitti..

benim fikrim başının üstüne normal kumral dört tane balyaj ve saçın tamamına açık küllü kumral
röfle yaptırırsan olur diye düşünüyorum veya tamamına açık küllü kumral röfle attır dipleri biraz daha koyu
görüldüğü için o kısma dip boya yaptır

ilk saç çok iddialı makyajsız olmaz sanırım,2. daha canlı gösterir seni yaptırdıktan sonra resim koyarsan nasıl olmuş anlarız olur mu hımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…