Saç Rengi ve Saç Boyama Bu renge hastayım ama ne de buldum ne de yaptırabildim... :(

Aris

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2010
810
12
46
Adıyaman
Merhaba kızlar
Ben Strawberry Blonde, yani Çilek sarısı rengine hastayım.
Bu rengi çok çok aradım, ama bullamadım.
Kuafore gidip derdimi anlatamadım.
170 TL verdim ve çilek yerine şeftali sarısı yaptı. (yani şeftali içi rengi)
Belki bu renki hakkında bir bilginiz vardır, veya kim bilir bir yerde gördüyseniz ve benimle paylaşırsanız çok çok sevinirim.

[video=youtube;ITtecBsgDwc]http://www.youtube.com/watch?v=ITtecBsgDwc[/video]

Son düzenleme:
benim şuanki saçımın rengiii =)) kızıldı açıcı yaptım tarçın bakıra boyadım denize havuza girdm aktı bu renk oldu

ilk fotodaki renk loreal recital preference'in 8.34 üne benziyor.

Yok, tatlım.
8.34 açık bakır rengidir.
Çilek sarısı sarı kızıl bir renktir.
İlk resimide bilgisayar monitöründen açık sarı kızıl gibi göndüm ben.
Belki sizlerde farklı görünmüş olabilir.
of, çok istiyorum ben şu çilek sarısını.

Gercekten cok tatli bir renk, kiminin dogal saclari bu renk oluyor. Bu rengi elde etmek icin icinde kizillik olan sarilari tercih etmelisin sanirim. Ya da kullandigin sari boyanin icine bir miktar pembe veya kirmizi katsan olur mu ki acaba? Pembelik var cünkü bu renkte..

koydugun videonun sonunda kız loreal warm golden blonde boyadıgını söylemiş onun kullandıgı boyanın türkiyede birebir aynısı yok belki netten sipariş verebilirsin o riskli ama türkiyede bulabilecegin su renk var
Loreal Recital Preference - 8.32 Berlin Koyu Sar Dore rize - Sa Boyas

,ben de bu renk düşünüyorum gecenlerde konu acmıştım ama henüz boyamadım.

Hobiler | Hayata dair | Sağlık | El sanatları | Bakım - Part 3161 bu blogda asagı tarafta mary kate olsenin sac renklerini incelemiş buraya da bakabilirsin,

cok sevindim ben de aynı renkleri begeniyorum, boyadıgım zaman seni de bilgilendiririm

Canım, videonun sonunda L'oreal Feria ve altın sarısı karıştırdığını söyluyor.
Ama Türkiye şu Feria pek bulunmuyor. Bulunan renkleri de çok koyudur.
8.32 Boyası istediğim renk ile alakası yoktur, daha doğrusu içinde kızıllık yoktur.
Bana 10.8 veya 10.6 gibi renkler gerekiyor.
Senin boyama sonuçunu merakla bekliyor.
Cevabın için teşekkür ederim.

strawberry blonde bakır tonları olarak geçiyor aslında ama sen kızıllık olan bir sarı istiyorsan açık bir sarı al, kırmızı igora yoğunlaştırıcıdan çok az katarsan istediğin olur herhalde

oou tatlım arastrrken gördümm benm istedgmde bu tonlarr meğer adı çilek sarısıyms sayende öğrenmiş oldmm bak ben cuma yada cumartesi şey boyicamm

bunu bu renk olmasını planlıyorumm sana foto ekler gösteririmmm

http://www.itusozluk.com/image/deborah-ann-woll_93978.jpg
Kizlar ben de bu renk istiyorum ama palette tarcin bakir ile boyadim cok koyu oldu. Aslinda bu kiz loreal excellence kutu boya ile boyuyormus Strawberry Blonde/Cilek Sarisi adli renge. Burada satilmiyor ama bu boya Simdi birazcik sari katmayi planladim tarcin bakira ama kendi sac rengim bal rengi oldugu icin acici kullanmak istemiyorum bosuna. Sari boyayi ekleyince direk acici koymus mu olacagim?

belki onlarda zemin koyudur cnm ben en son palette 9.5 boyadm işte altın parıltılı bal açık bisarı suan saçım tutar inşallahh boyim koyarm resim bakars brlktee ona göre baska boya ararız:)

Olabilir tatlım. Sen boya bakalım.
Ben 10.5 ile boyadım. Olmuyor olmuyor.
Eki Görüntüle 284526
Bu resim flaşla çekilmiş. Aslında saç daha koyudur.
Benim saçım ince telli ve az olmasına rağmen, market boyası dinlemez o.
Benim saçıma ancak profesyonel boyalar işler.
Bir İgora olsaydı, tak diye rengi otururdu. Ama igoranın renk skalası geniş olmasına rağmen, renkler bana pek hitap etmiyor.
Yani, tatlım anlayacağı, beni ya kuafor ya da profesiyonel ürün bekliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…