• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Bu renge bayildim!

çok güzel ve iddialı bir renk bence bu renk yüzü yüzündeki altın oranları uyumlu ve fiziği güzel olana çok yakışır aynı o kızda durduğu gibi durur yoksa hayal kırıklığı olur :7:

ten rengini söylemezsen nasıl fikir verebiliriz beyaz yada ona yakın tenliysen iyi olur..

condition.jpg

Röfle sanirim. Yüzün simetrikse ve bebek yüzlüysen yakisir bu renk..

cnm renk harika çok süper bir renk söylediğim gibi yüzün güzelse fiziğin güzelse bence hiç düşünme boyat ama bunu evde yapman zaten imkansız bazen bir bayan görüyorum teni bronz ama yüzü güzel bu renklerde röfle öyle yakışıyor ki yani tenlede pek alakası yok anladım her renk kişiden kişiye değişiyor :68:

cnm renk harika çok süper bir renk söylediğim gibi yüzün güzelse fiziğin güzelse bence hiç düşünme boyat ama bunu evde yapman zaten imkansız bazen bir bayan görüyorum teni bronz ama yüzü güzel bu renklerde röfle öyle yakışıyor ki yani tenlede pek alakası yok anladım her renk kişiden kişiye değişiyor :68:
koyu tenlilere çok açık renk saçlar iyi gitmez çiğ durur,makyaj olayıyla güzel görünebilir dışarıda ama sürekli makyajla dolaşılamayacağına göre:68:

kız sen ne geziniyon buralarda abowwwwwwww senn evde varmıdı net iyi bakam:3:
cimcimem nasılsın kız ben ev hanımıyım zaten hep evdeyimki:27:sen ne düşünüyorsun sarı yapmak için saçları bebek yüzlümü olmamız gerek:27:

cimcimem nasılsın kız ben ev hanımıyım zaten hep evdeyimki:27:sen ne düşünüyorsun sarı yapmak için saçları bebek yüzlümü olmamız gerek:27:

yok hayatım bebek yüzlü olmasanda olurda kaş rengi ten rengi bence çok önemli sarı zorbe canım ben istemem habire dibin geliyo bana göre değil neyse ben kaçtım kociş gelcek yarın görüşürüz öğlenden sonra girebliyorum beklerim :3:

yok hayatım bebek yüzlü olmasanda olurda kaş rengi ten rengi bence çok önemli sarı zorbe canım ben istemem habire dibin geliyo bana göre değil neyse ben kaçtım kociş gelcek yarın görüşürüz öğlenden sonra girebliyorum beklerim :3:
tamam güzelim bende aynı düşünüyorum sürekli bakım yapmak gerekir..:27:

altın oranlar derken burnu kemerli yanakları çökük elmacık kemikleri belirgin olmayan birinde bu rengi düşünemiyorum bile hiç yakışmaz hemde hiç :79: ama yüzünde altın oranları eşite yakın ağzı burnu alnı eşit yüzü güzel sempatik birinde nasılda süper olur bu renk :21:mesela çağla şikel son zamanlarda artık bronzdan öte resmen esmer oldu ve saç rengi nasılda sarı ve nasılda yakışıyor yüzü güzel olmasa acaba bu kadar yakışır mıydı demek ki sarının tenlede pek alakası yokmuş yüzün güzelse her rengi ayrı güzel taşırsın ayrı yakışır hepsi :87:

altın oranlar derken burnu kemerli yanakları çökük elmacık kemikleri belirgin olmayan birinde bu rengi düşünemiyorum bile hiç yakışmaz hemde hiç :79: ama yüzünde altın oranları eşite yakın ağzı burnu alnı eşit yüzü güzel sempatik birinde nasılda süper olur bu renk :21:mesela çağla şikel son zamanlarda artık bronzdan öte resmen esmer oldu ve saç rengi nasılda sarı ve nasılda yakışıyor yüzü güzel olmasa acaba bu kadar yakışır mıydı demek ki sarının tenlede pek alakası yokmuş yüzün güzelse her rengi ayrı güzel taşırsın ayrı yakışır hepsi :87:
çağla şıkelin saçı hiç resimdki kadar sarı olmadı resimdeki renk nerdeyse platin hem konu çağla şıkel değil...ve onun saçları soğan kabuğu ve karamel tonları çoğu zaman... biz tv ye çıkmıyoruz günlük hayatımızdada rahatlıkla kullanabileceyimiz saçlara yönelmeliyiz konu sahibi arkadaş kendine hiç yakışmayacağını düşünse boyamayı düşünmezdi bu saçı orta kumral ve açık renk gözlü çok kötü durmayacağını düşünüyorum:68:

Son düzenleyen: Moderatör:
sakin kızlar :9: konu çağla şikel değil bunu bende biliyorum ama örnek verdim anlamanız açısından çağlanın şuan kullandığı renk açık sarı ben şimdi tv ye mi çıkın dedim konuyu iyice saptırdınız bazen insan kendine tarafsız bakamaz sanki her rengin yakışıcanı düşünür ama yakışmicanı boyadıktan sonra anlar abartmaya gerek yok keyfiniz bilir :21:

sakin kızlar :9: konu çağla şikel değil bunu bende biliyorum ama örnek verdim anlamanız açısından çağlanın şuan kullandığı renk açık sarı ben şimdi tv ye mi çıkın dedim konuyu iyice saptırdınız bazen insan kendine tarafsız bakamaz sanki her rengin yakışıcanı düşünür ama yakışmicanı boyadıktan sonra anlar abartmaya gerek yok keyfiniz bilir :21:
konuyu saptıran bii varsa oda sizsiniz çağla sıkelin bir sürü makyajla çıkıyor tv ye ve çok koyu tenlilere platin sarısı gitmez kime sorarsanız sorun bunu söyleyecektir...

Son düzenleyen: Moderatör:
burdaki saç platin değil altın sarısı, dilşad a katılıyorum, son zamanlarda esmerlerinde acık tonlar kullandıgını görüyoruz bence gayet te hoş oluyor ama sarı saç, açık tenli de olsan esmer de olsan makyaj isteyen bir sac, acık tenliysen belirgin allık ister, esmersen de sedefli bronz allık ister uyumlu olması için,

Back