Yusum Popüler Üye Kayıtlı Üye 19 Temmuz 2009 4.003 3 116 Diğer 13 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Yusum #1 sizce bu rengi her kuaför tutturabilir mi? çok doğal ve çok güzel görünüyor
S strange Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Eylül 2009 26 0 86 Antalya 13 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Yusum #2 dipler kendı rengı koyu kumral, uçlar da akmış açık kumral tonlarında. kendı saç rengın de açık renkse çok basit bir işlemle hallolur:)
dipler kendı rengı koyu kumral, uçlar da akmış açık kumral tonlarında. kendı saç rengın de açık renkse çok basit bir işlemle hallolur:)
Yusum Popüler Üye Kayıtlı Üye 19 Temmuz 2009 4.003 3 116 Diğer 13 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Yusum #3 strange .!.: dipler kendı rengı koyu kumral, uçlar da akmış açık kumral tonlarında. kendı saç rengın de açık renkse çok basit bir işlemle hallolur:) Genişletmek için tıkla... açık kestane saçlarım. olur inşallah böyle. sonunda istediğim rengi buldum :dance:
strange .!.: dipler kendı rengı koyu kumral, uçlar da akmış açık kumral tonlarında. kendı saç rengın de açık renkse çok basit bir işlemle hallolur:) Genişletmek için tıkla... açık kestane saçlarım. olur inşallah böyle. sonunda istediğim rengi buldum :dance:
S strange Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Eylül 2009 26 0 86 Antalya 13 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Yusum #4 o zaman sadece balyajla bıle halledebılırsın:) kendı rengine dokunma , o açık tondan balyaj yaptır:)
nurrose ........... Kayıtlı Üye 29 Mayıs 2007 1.840 8 641 40 İstanbul 13 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Yusum #5 Boyatırsan resmini koyar mısın canım ?Ben de bayıldım bu renge
Yusum Popüler Üye Kayıtlı Üye 19 Temmuz 2009 4.003 3 116 Diğer 13 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Yusum #6 strange .!.: o zaman sadece balyajla bıle halledebılırsın:) kendı rengine dokunma , o açık tondan balyaj yaptır:) Genişletmek için tıkla... rengi biraz koyu ama bunun çıktısını alıp gidersem ii bir yere yaparlar herhalde Son düzenleme: 13 Eylül 2009
strange .!.: o zaman sadece balyajla bıle halledebılırsın:) kendı rengine dokunma , o açık tondan balyaj yaptır:) Genişletmek için tıkla... rengi biraz koyu ama bunun çıktısını alıp gidersem ii bir yere yaparlar herhalde
M makeup Ziyaretçi 13 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Yusum #7 bu rengi çogu kuaför tutturamaz ben bu konularda oldukça tecrübeliyim de:)1 haftada 8 renk yaptırmış biri olarak:)))ama bakırköyde etilerden gelen biri var süperrrr.sana yakın mı bilmem ama.ok dersen msj yaz bye
bu rengi çogu kuaför tutturamaz ben bu konularda oldukça tecrübeliyim de:)1 haftada 8 renk yaptırmış biri olarak:)))ama bakırköyde etilerden gelen biri var süperrrr.sana yakın mı bilmem ama.ok dersen msj yaz bye
Yusum Popüler Üye Kayıtlı Üye 19 Temmuz 2009 4.003 3 116 Diğer 14 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Yusum #8 kızlar bu rengi tutturmak çok mu zor cidden.
wenes 29.10.2010 Kayıtlı Üye 1 Haziran 2009 446 0 96 İstanbul 14 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Yusum #9 Yusum .!.: kızlar bu rengi tutturmak çok mu zor cidden. Genişletmek için tıkla... Canım uçlarinda ince ince balyaj var . Zor degil , tutturabilirler. Yanında fotoyuda götüryerimseniben
Yusum .!.: kızlar bu rengi tutturmak çok mu zor cidden. Genişletmek için tıkla... Canım uçlarinda ince ince balyaj var . Zor degil , tutturabilirler. Yanında fotoyuda götüryerimseniben
Yusum Popüler Üye Kayıtlı Üye 19 Temmuz 2009 4.003 3 116 Diğer 14 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Yusum #10 wenes .!.: Canım uçlarinda ince ince balyaj var . Zor degil , tutturabilirler. Yanında fotoyuda götüryerimseniben Genişletmek için tıkla... tmm canım öyle yapacağım zaten :) güzel renk ama değil mi
wenes .!.: Canım uçlarinda ince ince balyaj var . Zor degil , tutturabilirler. Yanında fotoyuda götüryerimseniben Genişletmek için tıkla... tmm canım öyle yapacağım zaten :) güzel renk ama değil mi