Saç Rengi ve Saç Boyama Bu renge aşık oldum diyebilirim!

elmalikurabiye

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2012
262
9
116
İstanbul
Merhaba kızlar.Saçlarımda 7 senedir platin var ve ben çok sıkıldım,biraz değişiklik istiyorum.Bir sitede şu fotoğrafa rastladım ve saç rengine bayıldım.

Ben platin sarısından bıktım ama aynı zamanda çok da seviyorum,o yüzden bu renkten sıkılırsam yine çok kolay platin sarıya döneceğimi düşünüyorum.Bir iki kuaföre sordum,işi uzatıyorlar,diplerin çıktıkça boyarız dediler ,platinin üstüne bu rengi elde edemezlermişmiş...Bu boya işlerinden anlayan varsa yardım ederse sevinirim,bayıldım bu renge ben

Bende çok beğendim ççookk hoş bi renk. bebek sarısı ya da bal sarısı olabilir mi ki. Ama aralarda daha açık bir renk ile ışıltılar var

Bende çok beğendim ççookk hoş bi renk. bebek sarısı ya da bal sarısı olabilir mi ki. Ama aralarda daha açık bir renk ile ışıltılar var

bilsem keşke canım :) inan hiç anlamam.Hep karıştırırım balmış karamelmiş küllüymüş :) Keşke anlayan biri görse bu mesajı da bizi aydınlatsa :)

ayyy bu renk bisküvi mi ballı bisküvi mi o renk olmasıınn. ilk duyduğumda ismi enteresan gelmişti ama o renkte aynı böyleydi sanırım. netten araştırmak lazım

Platin üstüne istediğiniz renk tutmaz saçlarınız mavi yada yeşil olabilir.
Tahminimce önce yedi tonlarına boyatıp aktığında istediğiniz rengi yaptırabilirsiniz gibime geliyo.

Platin üstüne istediğiniz renk tutmaz saçlarınız mavi yada yeşil olabilir.
Tahminimce önce yedi tonlarına boyatıp aktığında istediğiniz rengi yaptırabilirsiniz gibime geliyo.

Teşekkürler canım.Peki 7 tonlarında boyasam dediğin gibi aktığında üstüne ne renk boyasam bu renk ya da bu renge yakın bir renk olur sence?Bir fikrin var mı?Kuaförüm çok zor,tam olmaz falan filan dedi.İşte dipler çıktıkça önce başka renge boyayacakmış hep,artık 1 senede anca temizlenir herhalde platinden.Sonra üstüne başka bir uygulama.Yaparız dediği,gösterdiği renklerin bu renkle alakası yok.Çok beğeniyorum ama olmayacak galiba benim iş

Valla onu bilemicem canım ama ladyevil veya slania nickli arkadaşlarımıza sorabilirsin. Saç boyama konusunda baya tecrübeliler.

Bu renk kesinlikle doğal sarışın olanlara yakışacak renk. Bu kızın doğal sarışın olduğu bariz ortada .Kızın saç rengi belli ki orjinal .Kendi saçının üzerine cila ,ışık atttırma gibi işlemler uygulanmış ,dolayısıyla çok doğal duruyor .Ama orjinal sarışın olmayanlar da bu renk çok yapay duracaktır ve aynı renk olmayacaktır . Bu linke baktığınız da bu modelin renginin benzerlerini göreceksiniz ,herkes de yapay durmuş .https://www.google.com.tr/search?hl...cODBIfmtQbVg4FI&ved=0CFQQsw4&biw=1024&bih=667 /

Teşekkür ederim canım cevabın için,bence ten rengi doğal sarışın için baya koyu ama evet ben de saç renginin doğal olduğunu düşünmüştüm.Benim saçlarım açık kumraldı.Yazın denizde,vs...her açık kumral gibi benim de saçlarım daha da açılır,hafif sarıya dönerdi.Bazen öğretmenlerim boyadım sanardı :) Gerçi en son dayanamadım ve 16 yaşında gerçekten boyadım Kısacası kendi saç rengim de açık,ama platin sarı kadar değildi elbette Ten rengimde açık,yakışacağını düşündüm nebiliyim :44: Ah keşke bir olsa da saçım bu renk görsem ne hale gelicem ama anladığım kadarıyla zor olucak

Tatlım doğal sarışınlar illaki bembeyaz olacak diye birşey yok ki .Ukrayna,Rus kızlarına bak mesela .geneli sıcak buğday tonludur ama saçları sapsarı hatta beyaza dönük sarıdır .Orjinal saçı simsiyah olup da ten rengi bembeyaz olanlar var :) diyeceğim o ki ; bu model kesinlikle doğal sarışın her türlü belli bu .Teni de makyajın ,foto ışıklandırmaların ,solaryum gibi işlemlerle bronzlaşmış .sıcak buğday bronzu olmuş.

Ben de normal de açık kumralım saçlarımı siyaha boyadım .Bi ara tekrar kumral saça heves sardım .dakota rose'nin fotosunu aldığım gibi kuaförün yolunu buldum .Kuaföre gösterdiğim de ; "mümkün değil bu renk yapamayız .çünkü bu kızın doğal saç rengi . kumral ,açık kumral ,küllü kumral ne istersen yaparız .Ama bu kızın ki gibi olacak dersen mümkün değil olmaz çünkü bu doğal saç rengi "demişti :) O yüzden canım doğal saç renginde ki bir fotoya aldanıp saçını boyamaya kalkarsan ,beklediğin sonucu alamayacağını bilmeni isterim .

Son düzenleme:

Yok canım haklısın da ben demek istediğini çok başka yani yanlış anlamışım ya off Neyse kısacası ben ümidimi kesiyim yani Platine devam o zaman

Yok canım haklısın da ben demek istediğini çok başka yani yanlış anlamışım ya off Neyse kısacası ben ümidimi kesiyim yani Platine devam o zaman

Canım platinden sıkıldıysan daha doğal sarı tonları deneyebilirsin .Mesela açık küllü kumralın üzerine sık gölgeler de hoş ve doğal duruyor bence :)

Son düzenleme:
Canım platinden sıkıldıysan daha doğal sarı tonları deneyebilirsin .Mesela açık küllü kumralın üzerine sık gölgeler de hoş ve doğal duruyor bence :)

Ben de bu renk olmazsa kumral boyarım en azından diyordum,her ne kadar aklım bunda olsa da dediğim gibi platinden çok sıkıldım ama onsuz da yapamam biliyorum.Benimki küçük bir ara olucak.Canım tekrar teşekkürler ilgilendiğin için,fikirlerin ve tavsiyelerin için.İyi geceler arkadaşım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…