- Konu Sahibi elmalikurabiye
Merhaba kızlar.Saçlarımda 7 senedir platin var ve ben çok sıkıldım,biraz değişiklik istiyorum.Bir sitede şu fotoğrafa rastladım ve saç rengine bayıldım.
Ben platin sarısından bıktım ama aynı zamanda çok da seviyorum,o yüzden bu renkten sıkılırsam yine çok kolay platin sarıya döneceğimi düşünüyorum.Bir iki kuaföre sordum,işi uzatıyorlar,diplerin çıktıkça boyarız dediler ,platinin üstüne bu rengi elde edemezlermişmiş...Bu boya işlerinden anlayan varsa yardım ederse sevinirim,bayıldım bu renge ben![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
![$elsa_hosk_article_paragraph_1375878_kfWzeb3.sized.jpg $elsa_hosk_article_paragraph_1375878_kfWzeb3.sized.jpg](https://www.kadinlarkulubu.com/data/attachments/373/373563-5a8884949f965323f69b61273cdfe394.jpg?hash=WoiElJ-WUy)
Ben platin sarısından bıktım ama aynı zamanda çok da seviyorum,o yüzden bu renkten sıkılırsam yine çok kolay platin sarıya döneceğimi düşünüyorum.Bir iki kuaföre sordum,işi uzatıyorlar,diplerin çıktıkça boyarız dediler ,platinin üstüne bu rengi elde edemezlermişmiş...Bu boya işlerinden anlayan varsa yardım ederse sevinirim,bayıldım bu renge ben
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)