bu puanla nereye atanabilirim ? ya da atanabilir miyim?

fstklcklt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2011
103
0
46
Muğla
arkadaşlar ben sınıf öğretmenliği mezunuyum kpss ye girdim 88.850 aldım sizce nereler olur atanabir miyim ? bu 4+4+4 sonucu durumlar ne olur bi bilen var mı benim durumlar karışık çünkü canlar ailem doğu istemiyo o yüzdende özel okulda çalış diyo bende devlet istiyorum ama doğu olursada onların lafından kurtulamam işin kötüsü özel bi okulla çalışmaya başlama kararını ailem verdi sözleşme bile imzalattı ama ben hala istemiyorum sözleşmeye göre 23ünde zümre başlıyo eğer devlete gitmeye karar verirsem 23ünden önce karar verip özel okulu arıcam vee sözleşmeyi iptal ettircem ama işte çok kararsızım aranızdaki tecrübeli olanlar ya da birşey bilenler nolur yardımcı olun ben çok bunaldım arada kalmaktan

ben 4. yıllık sınıf öğretmeniyim. canım puanın çok güzel.. senin şansızlığın zamanlama.. geçen yıllarda olsa batının en iyi yerine giderdin.. ama bu sene 4+4+4 sistemden dolayı sınıf öğretmenleri hep norm fazlası oldu.. yani okullarda sınıf öğretmenliği açığı yok fazlası var.. ama batıda açılan yerlere ( eğer açılırsa) büyük ihtimal sen gidersin puanın çok iyi.. bu yılsınıf öğretmenine ayrılan kontenjan az olur. çoğu doğu olur.. hakkında hayırlısı. puanına güven derim.. :)

çok sağol canım inş dediğin gibi olur yani özel seçeneğini düşünmeyeyim mi canım ? atanamazsam ailem çok başıma kakar ondan çok korkuyorum

benim senle aynı puan alan arkadaşım 2010 kpss de ilk atamada sakaryaya atandı.
puanın çok güzel.
umarım gönlünce bir yer olur.

Konuyla alakasız ama kızlar bu tercih klavuzu ne zaman açıklanır,bi fikri bilgisi olan varsa paylaşabilirmi?

Son düzenleyen: Moderatör:
benim senle aynı puan alan arkadaşım 2010 kpss de ilk atamada sakaryaya atandı.
puanın çok güzel.
umarım gönlünce bir yer olur.

çok sağol canım bu 4+4+4 olmasa bende sevinebilcem puanıma ama yeni sistemden dolayı hevesim kurasğımda kaldı sınıf öğretmeni hiç almıcaklar falan deniyor

Konuyla alakasız ama kızlar bu tercih klavuzu ne zaman açıklanır,bi fikri bilgisi olan varsa paylaşabilirmi?

canım bende merakla bekliyorum bi söylentiye göre bugündü ama yalan oldu diğer söylentiye göre bayramdan sonra bi diğerine göre ise özür grubu atamalarından sonra 28 eylülden sonra deniyo. yani büyük muamma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…