Doktor hanim merhaba, ben master yapan ayni andada calisan 25 yasinda bir kizim, basimdan gecen bir olaya cok uzuldum ve benim cok etkiledi, size danismak istiyorum, Benim 3 ay once belime kadar herkesin cok begendigi saclarim vardi ve sıkıldıgım icin saclarımın rengını degıstırmeye karar verdım,ve kuafor rofle yaparken saclarimi yaktı ve yıprattı,küt kestirmek zorunda kaldim,bu sekılde dolasamayacagım ıcın koyuya boyattım mecburen kahve olmasını ısterken simsiyah oldu daha da moralim bozuldu, yikarken saclar elimde kaliyor ve cok dökülüyor, bu olay beni o kadar üzdü ki su an geceleri pismanliktan uyuyamiyorum, uykularimdan uyaniyorum, yemek yemek istemiyorum hic keyfim yok ve cok mutsuzum bu konuyu aklimdan atamiyorum, aynaya bakmak istemiyorum.. Ben biseye cok uzuldugumde ilk migdem etkileniyor, ara ara bulanti oluyor.Surekli aklimda ben nasil boyle bi hata yaptim kuafor saclarimi niye yakti,artik duzelmicek duzelsede yillarimi alicak dusuncesini kafamdan atamiyorum.Bu olayi neden bu kadar buyutugumu bilemiyorum,dermatolog 1 seneni alir saclarinin duzelmesi dedi, egerki 1 seneyi kendimi uzerek gecirirsem bu sefer baş edemeyecegim gercek psikolojik rahatsizliklarim ortaya cikacak.En cok da annemi babami bu mutsuz ve hasta hallerimle uzdugum icin uzuluyorum,gercekten bi an once eski neşeme kavuşmamı beklıyorlar.. ne yapmaliyim ve sizce bu bir psikolojik rahatsizlik midir?Nasil rahatlayabilirim?Daha kötü sonuclara sebep olur mu?
Tesekkurler
Tesekkurler
Son düzenleme: