- 2 Ağustos 2011
- 6.759
- 363
- 30
Kızlar merhaba . Beni tanıyan az çok tanır burda. Bende severim spor yapmayı. sporu yaptıgınız gun bıle etkisini gösterir ama biz gözle görmemiz için men az 1 hafta ihtiyac var. O yüzden şimdi göstereceklerimi azimle Sıkılaşmak isteyen hanımlarla berabaer başlıyalaım beraber görelim. Şimdi ben ilk olarak şunun la başlayalım spora derim bu arada Bu hareketleri evde yapıcaz çok rahat sadece 1 saatinizi ayırmanız yetidektir ilk haretim şu tabiki ilk önce esneme germe yapıyoruz sonra ilk şu hareket başlangıç pozisyonuzmuz Kalça eritme hareketleri, HIZLI güzel kalça - egzersiz hareketleri videoları - Köprü - YouTube ilk bununla ısınıyoruz sonra KALÇA KALDIRMA ANTRENMANI-LETS LİFT THE BUTTS UP - YouTube şu haretleri zAten en sonunda yazıyor 3er setler 12 defa yapıyoruz. daha sonraki haretimiz şöyle : Ayakta bacaklarınızı Aca bildiğiniz kadar açın ama fazla gerilmeden. Sonra aşağıya çömer gibi ama olabiliğince sandelyeye oturur gibi çökün 3 saniye durun kalkın bu haereketi 30 defa olmak üzere 3 tekrarla yapılırsa mükemmel bir değişlik oluyor. Ben yaz başında yapıyordum aşırı büyük bir değişiklik avr şimdi gene başladım ama bırakmıycam benimle birlikte sıkılaşmak isteyen kızlar hepinizin sorulaırnı önerilerini Belkiyorum.. :118: