• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu program sayesinde bana yakışan seç kesimimi buldum .... işte link !!!

asigimkralime

anlam veremiyorum ......
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2010
1.986
1
66
Diğer
mrb arkadaşlar bu programın linkini istiyordunuz...gerek özelde gerek topiğim de ilgi fazla olduğu için buradan linki paylaşmak istedim...buradan kolaylıkla ulaşabilirsiniz....

Hollywood Hair Virtual Makeover - Try On Celebrity Hairstyles Online at InStyle

programın kullanışı : sayfayı açın,sağ tarafta start your make over tıklayın.sol tarafta browse yazan yere tıklayın.bilgisayarından resminizi seçin ve bekleyin.resmin geldi.!.....
next tıklayın.orada çıkan kişinin yüzünde yeşil noktalar var onun gibi kendi yüzünde mouse ile sol tıklayarak yeşil noktacıklar koyun.yüzün şeklini tahmin ediyor.
gözünü, ağzını, çeneni yeşil nokta yapın ve next tıklayın.sıra gözlerde onlarıda aynı şekilde yapın ve next tıklayın.göz bittikten sonra ağzınız açık mı değil mi soruyor açıksa yes değilse no yapın.onlarıda yeşil noktacıkla yapın.next tıklayın.yüz şekliniz tamamlandı.senin resmin yanında ünlülerin fotoları var istediğine sol tıkla.yüzüne yerleştir yada otomatik yerleşir.işte bu kadar...

not:programı kullanamayanlar çekinmeden sorabilirler :16::16::16:

ne güzel bişeymiş bu böyle:))
teşekkürlerrr paylaşım için.biraz korkarak açtım ama sonuçta foto koyuyoruz ama güvenilir bi yer gibi:):52:

denediğiniz resimleri klavyenizdeki prnt screen tuşuna basarak paint üzerine yapıştır diyip jpeg formatında kesip saklayabilirsiniz,üye olmaya uğraşmayın :)

saç rengini değiştirmiyor ?birde kendi saçımız üzerinden renk değştirme oluyormu ?başka bir programda var ama saç rengi çok az,burdakiler hoşuma gitti fakat değişmiyor : D

abende yaptım çok kolay gerçekten teşekkürler bişi sorcam bilen varsa link atsın lütfen ya. resimleremanzara felan yapıyoruz ya değişik nasıl desem ki anlayan varsa link atsın ya bulamıyorum ki ben

Back