• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu pozitif midir, bu test güvenilir mi?

Chek

Sebebi neydi ki?
Pro Üye
14 Ekim 2012
5.702
12.327
498
Arkadaşlar innovita marka ovulasyon testi almıştım yanında gebelik testi vardı.
Adetime 4 gün var daha, bugün aklıma esti yapayım dedim silik gibi bir çizgi çıktı
Bu marka gebelik testi güvenilir midir, 4 gün önceden doğru bilir mi kağıt gibi olunca pek bilemedim

60658525_609684752867411_6817293939880493056_n.jpg

Canım markayı hiç duymadığım ama silik çizgiyi görüyorum iki gün sonra yap daha koyu olucak inşallah 😻

Normal testte de çıkar boşa para verme erken gebelik testine

Adetime 4 gün var daha, bugün aklıma esti yapayım dedim silik gibi bir çizgi çıktı
Bu marka gebelik testi güvenilir midir, 4 gün önceden doğru bilir mi kağıt gibi olunca pek bilemedim

Eki Görüntüle 2269759

Canım bence kaset testlerden çok daha hassas bende aynı marka ovulasyon ve gebelik testi kullanmıştım. Benimde böyle silikti hemen doktora gittim doktor şaşırdı bu kadar yeni gebeliği nasıl saptayabildin diye 😊 bence hamilesin hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah 🙏

Canım bence kaset testlerden çok daha hassas bende aynı marka ovulasyon ve gebelik testi kullanmıştım. Benimde böyle silikti hemen doktora gittim doktor şaşırdı bu kadar yeni gebeliği nasıl saptayabildin diye 😊 bence hamilesin hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah 🙏

Cidden mi :) Pazar tekrar bakacağım pozitif çıkarsa kan testi vermeye gideceğim:)
Sizinki de hayırlı olsun:)

Cidden mi :) Pazar tekrar bakacağım pozitif çıkarsa kan testi vermeye gideceğim:)
Sizinki de hayırlı olsun:)

Canım zaten kaset testlerin içide böyle kağıt 😊 Teşekkür ederim 18 haftalık olduk bile darısı başına inşallah 🙏 ben dayanamadım valla koşa koşa gidip özel bi hastanede kan verdim 1 saat sonrada sonucunu aldım.

Ouvlasyon testi yaptım silik çıktı sence hamiyimmiyim sizin başınıza geldimi çok korkuyorum usrana ugramiyim diye

Ouvlasyon testi yaptım silik çıktı sence hamiyimmiyim sizin başınıza geldimi çok korkuyorum usrana ugramiyim diye

Hayır kuzum ovulasyon testinde gebelik bakmak çok yanlış. Eğer baktıysan C çizgisi T kadar koyu veya daha koyu olmalı ki hamile olasın

Eki Görüntüle 2269759
Yurtdışında genelde bu tip testler kullanılıyor ama güvenilir mi bilmiyorum. Erkenden belli olması noktasına gelirsek ever belli olur .ben adete 5 gün kala öğrendim.
İnşallah beklentileriniz doğrultusunda olur sonuç 🙏🏻

Arkadaslar Merhaba! Yardimci olabilirmisiniz acaba? Sat 27.04 Nisan genelde 4 gun surer 5 gun artik gelmez.Mayisin 9 11 12 13 14 15 16 yumurtlama donemimde esimle birlikte olduk cocuk sahibi olmak istiyoruz Allahin izniyle. Sorum bu, dunden beri yani adetime 10 gun kala kahverengi lekelenmem var ve cok s1k idrara cikiyorum.Acaba hamile olabilirmiyim bu kadar erken dollenme olup kahverengi yerlesme kanamasi olabilirmi?

Back