Bu pişman olmam gereken bir şey mi ?

İşte bana acaba dedirtende bu oldu açıkçası arkadaşlarım daha iyisini bulamazmışım gibi davrandı.İnşallah daha iyileri çıkar karşıma dediğiniz gibi

İyi yapmışsın valla ister doktor olsun ister bilim adamı insan sevildiğini hissetmedikçe o kişinin değeri yok benim gözümde. Hayat o varken onu yok gibi yaşamak gibi. Zaten siz de doktorsunuz kaybettiğiniz bir şey yok. Tip hele hiç değinmiyorum...

Hemşirelerye falan konuşmasını bilemeyeceğimde ilgisizlige bende tahammmül edemem ve tabi ki dış görünüşane takıntılı olması ileştirmesi bile bir ayrılma sebebi bence iyi yapmışsın. Seni iyi hissettirmeyen bir insanla asla beraber olma sonu gelmez.

Çok haklısınız sevgi hissedilmeyince bir değeri olmuyor.Ben tecrübesizdim zaten ilk sevgilimdi ama benim için çok değerli bir tecrübe oldu .Zaten çok takıntılı değildim ama bir ilişkiye başlarken ilk kıstasın meslek olmaması gerektiğini öğrenmiş oldum .

Canim senin meslegin de oyle kotu degil ki. senin meslegin de mis gibi en kotu ihtimalle kendi bolumunden birini bulursun meslege takiliyorlarsa. Hem mutsuzmuşsun bu iliski seni zamanla daha da yorardi ve bu cocuk saglam pabuc gelmedi seni birakirdi. Sen simdi kopabiliyorken baglari koparmissin guzelce. Akli disarda bence onun biraz...

Çok haklısınız bende ilgizliğe tahammül edemedim.Üstelik onu bunu konuda uyardım.Elbette kişiliğ bu olabilir ama demek ki benim kişiliğime uygun değilmiş.

Kesinlikle doğru düşünen sensin. Ben ortada sevgi de saygı da göremedim. Ne demek kaşin öyle disin boyle insan sevdiğine mana bulur mu? Doğru bir karar vermişsin. Arkadaşlarinin hayat tecrübesi yok anladığım kadarıyla her şeyi dış görünüş ve meslekle bitirebildiklerine göre... Seni merak etmeyen, etrafındaki kadınlarla muhabbetine bir sınır çekemeyen, daha şimdiden oran böyle buran böyle diyen adamla ilerde hastalıkta sağlıkta denilebilir mi? O da etrafındaki insanlardan gördüğü ilgi ile simarmis bence. Sen dogru olanı yapmışsın. Arkadaşlarına da bu konu kapandı siz de açmayın dersiniz. Evlilikten sonra pismanliklar çok daha büyük oluyor inanın.

Teşekkürler yorumunuz için .Doğru söylüyorsunuz aklı dışarda gibiymiş biraz açıkçası ben bir ilişkiyi hazır olmadığını bir insana bağlanmaya hazır olmadığını düşündüm .Yaşı büyük ama henüz olgunlaşmamış.

Dr olması herkesle iyi anlaşacğı süper karakterde bi insan olduğu anlamına gelmiyorki,he o bayanların hepsi parasına,tipine bakan cinsindn demek o yüzden sizi anlamazlar.
O kadar çok istiyolarsa buyursunlar şanslarını denesinler ama geerçeği anlayınca da aa bu ne biçim adammış diye ağlamasınlar sonra herşey tip,para değil.

Hem merak etmeyin sizi seviyorsa zaten ozler hatasini anlar. Donmeye calisir, duzeltmeye calisir..

Söylediğiniz gibi benim arkadaş çevremin genel olarak ilişki tecrübesi az bu yüzden öyle düşünüyor olabilirler.Çok güzel yazmışsınız içimi rahatlattınız teşekkür ederim .Tecrübeli insanları dinlemek çok iyi geldi bana gerçekten .

Doğru söylüyorsunuz bence de değil herşey tip meslek değil bende bunu kendim tecrübe etmiş oldum bana da ders oldu.

ne yazık ki erkek doktorlarda böyle bir durum var. biliyorsunuz genelde erkek tarafı talep gören taraf değildir ama erkek doktorlara halkımızda talep çok fazla böyle olunca totoları kalkıyor ve saçmalıyorlar. kendilerini bi halt zannedip böyle beylik laflar ediyorlar önüne gelenle flört edip düşüp kalkıyorlar, sonra da hiçbir kadına güvenemiyorlar çünkü biliyorlar ki sırf dr oldukları için talep görüyorlar. böyle işte.

boşver iyi olmuş daha iyisini bulursun yaa.

Doğru söylüyorsunuz gerçektende talep çok. Çok fazla egoist ben doktorum tarzında bir insan değil di .Ama olmasada olur ya nasılsa etrafımda bir sürü kız var diye düşünmüş olabilir , bu yüzden çok ilgili değildi diye düşündüm bende ayrıldıktan sonra.

Kızkardeşim de diş hekimi eşi uzman dr. Kişilik olarak çok garip ve şımarık sürekli ilgi, alaka ,pohpohlanma derdinde adam. Kardeşimin işini aşağılar dr. olarak görmez, aldığı maaşı beğenmez, ikiz bebekleri var bakımlarına yardım etmediği gibi sürekli eleştirir, yorgun oluyormuş ses istemiyormuş beyfendi. Sürekli depresif, mutsuz, haftasonları kaçar kaçar annesinin evinde kalır 2-3 gün. Orada huzur bulıyormuş falan. Yani boşver insan olsun dr.ların ders çalışmaktan sosyal becerilerinin yeterince gelişemediğini düşünüyorum ben bu acı tecrübemizin ardından. Egosu tavan yapmış bir adamla hayat geçmez.
Arkadaşlarını boşver sana değer veren, seninle gurur duyan, her durumda yanında olacak bir eş çıkar inşallah karşına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…