- 27 Ocak 2019
- 61
- 43
-
- Konu Sahibi Blackdestiny
İşte bana acaba dedirtende bu oldu açıkçası arkadaşlarım daha iyisini bulamazmışım gibi davrandı.İnşallah daha iyileri çıkar karşıma dediğiniz gibiBelki bu cocuktan cok daha iyisi cikacak karsina ne biliyolar belkide iyi ki ayrilmissin diyecekler.evli biri olarak sana tipin onemli olmadigini soylemek istiyorum karakteri yoksa sana sevgi saygi gostermiyosa gozunde en cirkin adami oluverir o ayilip bayildigin tip.para ise kendini gecindrecek kadar onemli ki zaten sende doktor olacakmissn parasal olarak sikinti yasayacagni sanmiyorum
Çok teşekkürler yorumunuz içinyani.. hic üzülme bu konulara.. Efendi biri ciksin karsina inşaallah.. Gencecik piril pirilsin.. Simdi en keyifli zamanlar tadini çıkar.
Çok haklısınız sevgi hissedilmeyince bir değeri olmuyor.Ben tecrübesizdim zaten ilk sevgilimdi ama benim için çok değerli bir tecrübe oldu .Zaten çok takıntılı değildim ama bir ilişkiye başlarken ilk kıstasın meslek olmaması gerektiğini öğrenmiş oldum .İyi yapmışsın valla ister doktor olsun ister bilim adamı insan sevildiğini hissetmedikçe o kişinin değeri yok benim gözümde. Hayat o varken onu yok gibi yaşamak gibi. Zaten siz de doktorsunuz kaybettiğiniz bir şey yok. Tip hele hiç değinmiyorum...
Hemşirelerye falan konuşmasını bilemeyeceğimde ilgisizlige bende tahammmül edemem ve tabi ki dış görünüşane takıntılı olması ileştirmesi bile bir ayrılma sebebi bence iyi yapmışsın. Seni iyi hissettirmeyen bir insanla asla beraber olma sonu gelmez
Çok haklısınız bende ilgizliğe tahammül edemedim.Üstelik onu bunu konuda uyardım.Elbette kişiliğ bu olabilir ama demek ki benim kişiliğime uygun değilmiş.Hemşirelerye falan konuşmasını bilemeyeceğimde ilgisizlige bende tahammmül edemem ve tabi ki dış görünüşane takıntılı olması ileştirmesi bile bir ayrılma sebebi bence iyi yapmışsın. Seni iyi hissettirmeyen bir insanla asla beraber olma sonu gelmez.
Hepinize iyi akşamlar .Biraz uzun olabilir şimdiden çok özür dilerim.Gittiğim bir gezide eski erkek arkadaşımla tanıştım.8 aya yakın bir ilişkimiz vardı.Ama yaklaşık 2 ay önce tartışmadan medenice ayrıldık.Şimdi sorum şu bayanlar erkek arkadaşım doktordu bende diş hekimi olacağım inşallah.Açıkcası eski sevgilim tip olarakta gayet yakışıklı genel olarakta sakin beyfendi bir tipti ama şu 3 temel sebebten ayrıldım kendisinden.Çok ilgisizdi bana karşı elbette mesleği yüzünden veya kişiliği yüzünden böyle olabilir ama ben bu tarz bir ilişkiyi kaldıramayacağımı farkettim.Gece dışarda kalsam ona bile tamam hayatım iyi geceler derdi o derece, nerdesin kimlesin demezdi.İkinci olarakta aldatma olarak değil ama tanıştığı hemşire arkadaşları ile instgram üzerinden sürekli konuşuyordu.Konuşmaları ben gördüm eski sevgilim de yürüme gibi bir durum yoktu ama mesela kızlar sürekli mesaj atıyor yaptığı yemeğin fotoğrafını falan atıyor ,her hikayesine cevap veriyorlar çocuğun o da bu bayanlarla olan sınırını çizemiyor yani benim sevgilim var bu kadar konuşmam gerekli mi ayırt edemiyor.Son olarakta ki en kötüsü kesinlikle bu kilolu olmadığım halde kilolusun biraz kilo ver yada dişlerin böyle kaşların böyle diye sürekli eleştiriyor , yani dış görünüşe takıntılı.Neyse sonuçta ben bunlara dayanamdım ve ayrılmak istedim .Açıkçası pişmanda değilim rahatladım bu ilişki çok yoruyormuş beni.Ama arkadaşlarım bana acır gibi davranıyorlar bir daha doktoru böyle yakışıklısını nasıl bulacaksın diyorlar.Pişman olursun diyorlar ama bayanlar size soruyorum herşey meslek mi tip mi ? Önemli olan karşılıklı sevgi saygı değil mi ? Onlar böyle davranınca bende kötü hissediyorum acaba diyorum? Ben şuan evlilik falan düşünmüyorum zaten , sırf doktor diye bu ilişkiyi sürdürmeye gerek var mı yani insanları anlayamıyorum
Teşekkürler yorumunuz için .Doğru söylüyorsunuz aklı dışarda gibiymiş biraz açıkçası ben bir ilişkiyi hazır olmadığını bir insana bağlanmaya hazır olmadığını düşündüm .Yaşı büyük ama henüz olgunlaşmamış.Canim senin meslegin de oyle kotu degil ki. senin meslegin de mis gibi en kotu ihtimalle kendi bolumunden birini bulursun meslege takiliyorlarsa. Hem mutsuzmuşsun bu iliski seni zamanla daha da yorardi ve bu cocuk saglam pabuc gelmedi seni birakirdi. Sen simdi kopabiliyorken baglari koparmissin guzelce. Akli disarda bence onun biraz...
Hem merak etmeyin sizi seviyorsa zaten ozler hatasini anlar. Donmeye calisir, duzeltmeye calisir..Teşekkürler yorumunuz için .Doğru söylüyorsunuz aklı dışarda gibiymiş biraz açıkçası ben bir ilişkiyi hazır olmadığını bir insana bağlanmaya hazır olmadığını düşündüm .Yaşı büyük ama henüz olgunlaşmamış.
Söylediğiniz gibi benim arkadaş çevremin genel olarak ilişki tecrübesi az bu yüzden öyle düşünüyor olabilirler.Çok güzel yazmışsınız içimi rahatlattınız teşekkür ederim .Tecrübeli insanları dinlemek çok iyi geldi bana gerçekten .Kesinlikle doğru düşünen sensin. Ben ortada sevgi de saygı da göremedim. Ne demek kaşin öyle disin boyle insan sevdiğine mana bulur mu? Doğru bir karar vermişsin. Arkadaşlarinin hayat tecrübesi yok anladığım kadarıyla her şeyi dış görünüş ve meslekle bitirebildiklerine göre... Seni merak etmeyen, etrafındaki kadınlarla muhabbetine bir sınır çekemeyen, daha şimdiden oran böyle buran böyle diyen adamla ilerde hastalıkta sağlıkta denilebilir mi? O da etrafındaki insanlardan gördüğü ilgi ile simarmis bence. Sen dogru olanı yapmışsın. Arkadaşlarına da bu konu kapandı siz de açmayın dersiniz. Evlilikten sonra pismanliklar çok daha büyük oluyor inanın.
Doğru söylüyorsunuz bence de değil herşey tip meslek değil bende bunu kendim tecrübe etmiş oldum bana da ders oldu.Dr olması herkesle iyi anlaşacğı süper karakterde bi insan olduğu anlamına gelmiyorki,he o bayanların hepsi parasına,tipine bakan cinsindn demek o yüzden sizi anlamazlar.
O kadar çok istiyolarsa buyursunlar şanslarını denesinler ama geerçeği anlayınca da aa bu ne biçim adammış diye ağlamasınlar sonra herşey tip,para değil.
İkimiz içinde hayırlısı olur inşallah.Ben çok dönmesi taraftarı değilim açıkçası ama bazı dersler çıkarır inşallah ilerde ilişkilerinde böyle davranmaz.Hem merak etmeyin sizi seviyorsa zaten ozler hatasini anlar. Donmeye calisir, duzeltmeye calisir..
Doğru söylüyorsunuz gerçektende talep çok. Çok fazla egoist ben doktorum tarzında bir insan değil di .Ama olmasada olur ya nasılsa etrafımda bir sürü kız var diye düşünmüş olabilir , bu yüzden çok ilgili değildi diye düşündüm bende ayrıldıktan sonra.ne yazık ki erkek doktorlarda böyle bir durum var. biliyorsunuz genelde erkek tarafı talep gören taraf değildir ama erkek doktorlara halkımızda talep çok fazla böyle olunca totoları kalkıyor ve saçmalıyorlar. kendilerini bi halt zannedip böyle beylik laflar ediyorlar önüne gelenle flört edip düşüp kalkıyorlar, sonra da hiçbir kadına güvenemiyorlar çünkü biliyorlar ki sırf dr oldukları için talep görüyorlar. böyle işte.
boşver iyi olmuş daha iyisini bulursun yaa.
Hahah aileme söylemedim ilişkimi söyleseydim kesin büyüklerden böyle bir tepki gelirdiDohtur eydi gızım dohturu nerde bulcen bi daha a benim saf gızım vereydin 5 kilocuk.