Merhaba arkadaşlar, fazla uzatmak istemiyorum. Bu pazar kız istemem var Allah'ın izniyle bi aksilik çıkmazsa. İkramlık olarak sizce neler yapabilirim ? Bu minik hediyelerden vermeli miyim kesecik tarzı? Söz tepsisi için kendim bir şeyler yapmak istiyorum fikir verebilir misiniz ? Geldiklerinde önce kahvemi yoksa çay ve ikramlıklar mı? Çok heyecan, stres ve panik yapmış durumdayımm ..Ve aklıma gelmeyen sizlerin bana önerebileceği şeyler varsa onları da duymak isterim..
AnladımSarma borek tarzi seyler olabilir cokta abartmamak lazım bence. Hediyelik tarzi seyler cok gereksiz bence bos bosuna masraf yani ne gerek var? Once bi muhabbet olur yemekler yenir sonra kiz isteme olur kahve ikrami yani :) onu etrafinizdakiler dusunsun siz kendinize konsntre olun ve muhakkak bi kamera ayarlayin herseyi ceksinmutluluklar
Teşekkür ederim seninde hayırlı olsunnöncelikle hayırlı olsun
benim istemem de 29 ekimde olmuştu
biz ikram olarak: Elmalı kek, irmik tatlısı, yulaflı bisküvi tatlısı, peynirli börek, patlıcanlı börek, patatesli börek yapmıştık.
ikramlıklar ile birlikte çay servis etmiştik.
kahve servisi de ayrı olmuştu tabi ki
isteme akşamında hediye gitmez diye düşünüyorum, alakasız yanihem kızı verip bi de üstüne hediye mi vereceksiniz
hatıra hediye olayını nişanda yapmak daha uygun bence
Ayy ne ayıbı kız isteme anın herseyin cekilsin benceAnladımyarın bunların ayarlamasını yapayım o zaman ama kamera biraz şey kaçmazmı ımmm ayıp önce çay ve ikram o zamannn
Ne biliyim çok mantıklı aslında ama bi an ayıp olur gibi hissettim pat diye önleeinde bi kamera bilemedim yaniAyy ne ayıbı kız isteme anın herseyin cekilsin bencebenim üzüldüğüm tek sey buydu herseyin cekilmemis olmasi cunku insan heyecandan hc bsey anlamiyor
Tanışmada bile kıpkırmızı dolandım etrafta şaşkın şaşkın ne bileyim sanki hiç güzel olamayacakmışım gibi korkuyorumHayırlı uğurlu olsun inşallah. .
Sakin ol öncelikle. .
En güzel günün senin. .
Sade şık olmalısın. .
Börek sarma pasta yeterli. .
Önce kahve sonra isteme faslı. .
Sonra gelsin çaylar, muhabbet. .
Ayy ne güzel. .
Ne biliyim çok mantıklı aslında ama bi an ayıp olur gibi hissettim pat diye önleeinde bi kamera bilemedim yani
Sakin ol. .Tanışmada bile kıpkırmızı dolandım etrafta şaşkın şaşkın ne bileyim sanki hiç güzel olamayacakmışım gibi korkuyorum
Aynen bende babamdan şüphe duyuyorum kıyamaz bana veresi yok tanışmada bile çok yakın gelmemişti fikir bu sefee istemeye gelecekler diyince evden kaçarım ben dedi Hadi bakalım hayırlısı benimde önümüzdeki hafta içi olacak bir aksilik olmazsa inşallah isteme ve söz babam bi problem çkarmazsa tabii inşallah
biz yaprak sarması yapcaz yanına puf minik poğaçalardan zaten söz pastasıda olcak çay başka ne bilmiyorum patates salatası olabilir fikirleri okuycam bende
ah bu babalarAynen bende babamdan şüphe duyuyorum kıyamaz bana veresi yok tanışmada bile çok yakın gelmemişti fikir bu sefee istemeye gelecekler diyince evden kaçarım ben dedi 
Bir de heyecanlanma. Birisine ver telefon hep çekim yapsın. Benimde geçen haftaydı. çok heyecan oluyor. allah mutlu mesut etsin ve hayırlı olsun :)Ben hediye vermedim. Nişanda vermeyi planlıyorum. İkram olarak da açma,küçük poğaça,hazır su böreği, mercimek köftesi, dolma,hazır baklava ve küçük tatlı kurabiye verdik. Herkes çok beğendi. Yalnız bem senin yerinde olsam köpük tabakta servis yaparım. öbür türlü yıkamak çok zor oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?