- Konu Sahibi cigdemcrocus
-
Merhaba arkadaşlar bu pazar sevgilimin ailesi geliyor. Tanışma ve isteme birlikte olacak. Manisadan Ankaraya gelecekler ve biz yemekli düşünüyoruz ancak neler yapsak karar veremedik. Yardımlarınızı bekliyorum.
Teşekkür ediyorum. Evet yemek konusunda yardım istemiştim. İnşallah kazasız belasız atlatırızYüzük takılmayacak henüz tanışma ve isteme bir arada olacak kısmetse yalnız annem çok taraftar değil her anne gibi endişeleri var ve bu endişeler banada yansıdığı için doğru bir karar mı diye düşünüp duruyorum Rabbim hakkımda hayırlısını nasip etsin inşallah..
Görücü usülü mü olacak canim? Annenden etkilenecek kadar az taniyorsan zaten, bence kesinlikle cabuk karar verme. Adi konulduktan sonra gei dönmesi hem senin icin hem de ailen icin daha zor olacaktir.
Ama umarim endiselerin yersizdir ve cok güzel bir gün gecirirsin. :109:
Bi de böyle günler icin kesinlikle rahat giysiler gerekiyo. SIk olayim derken kahve faslini kaciriyoruz, o anki heyecanla cok zorluyo cok.:82:
Annemden etkilenme sebebim benim anne ve babam ben 3 yaşındayken ayrılmışlar ve annem o günden beri (26 senedir ) beni ve kardeşimi tek başına büyüttü.. Baba (!) mı yolda görüyorumdur belki ama tanımam bilmem aramaz sormaz.. Annem hem baba oldu hem anne hem arkadaş.. Emeği çok üzerimizde şimdi benim sevgilim tütün eksperi ve adıyamanda çalışıyo oraya gidecek olmam tedirgin ettiği için annemi her şeye önyargılı yaklaşıyoAhmet anne,abla ve babasını manisadan alıp ankaraya getirdi 7 saat yol apartmanın garajında gömleğini değiştirmiş inanın buna bile ''saygısız burda değiştirmiş gömleğini, bu çocuktaki özgüven bu rahat tavırlar senden kaynaklıyo'' dedi Oysa dayımlar yengemler bu sana duyduğu saygıdan yol boyu üzerinde olan gömlekle çıksaydı yukarı asıl o zaman rahat ve nasıl kendine bu kadar güveniyo demen gerekirdi dediler ama nafile... Annesi bizim adetlerimizi boşverin biz size uyacağız demiş anneme inanın o bile problem oldu.. Boşverin demek ne demekmiş, ne saygısızlıkmış...
Bu durumda ne yapacağım bilmiyorum... Rabbim doğru yolu göstersin diye dua etmekten başka çarem yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?