Annemden etkilenme sebebim benim anne ve babam ben 3 yaşındayken ayrılmışlar ve annem o günden beri (26 senedir ) beni ve kardeşimi tek başına büyüttü.. Baba (!) mı yolda görüyorumdur belki ama tanımam bilmem aramaz sormaz.. Annem hem baba oldu hem anne hem arkadaş.. Emeği çok üzerimizde şimdi benim sevgilim tütün eksperi ve adıyamanda çalışıyo oraya gidecek olmam tedirgin ettiği için annemi her şeye önyargılı yaklaşıyo
Ahmet anne,abla ve babasını manisadan alıp ankaraya getirdi 7 saat yol apartmanın garajında gömleğini değiştirmiş inanın buna bile ''saygısız burda değiştirmiş gömleğini, bu çocuktaki özgüven bu rahat tavırlar senden kaynaklıyo'' dedi
Oysa dayımlar yengemler bu sana duyduğu saygıdan yol boyu üzerinde olan gömlekle çıksaydı yukarı asıl o zaman rahat ve nasıl kendine bu kadar güveniyo demen gerekirdi dediler ama nafile... Annesi bizim adetlerimizi boşverin biz size uyacağız demiş anneme inanın o bile problem oldu.. Boşverin demek ne demekmiş, ne saygısızlıkmış...
Bu durumda ne yapacağım bilmiyorum... Rabbim doğru yolu göstersin diye dua etmekten başka çarem yok...