Bu parfümün adını markasını biri bana soylesın gece gece kafama takıldı ya

evet arkdaşlar PARFÜMÜ ÖĞRENDİM VE ŞOK GEÇIRDIM PARFÜM ORİFLAME PARFUMU ÇIKTI VE GİORDANI GOLD AMAA ERKEK PARFUMU ÇIKTI BEN BU MARKALARI KULLAN MIYORUM BANA GÖSTERDILER BENDE BEĞENDİM ÇOK SİNİRLENDIM HEM DOUGLASTA HEMDE ORIFLAME PARFÜMÜ ZATEN FARKLI KOKU ISTIYORUM DEYINCE İÇERİDEN GÖSTERDILER AHH SALAK KAFAM NEDEN ADINI SORMADIM NEDEN FİYATINI SORMADIM KI BÜTÜN GECE DÜŞÜNDÜM ARADIM BOŞU BOSUNA VE İŞİN KÖTUSU SABAH KARDEŞİMİ GÖNDERIP ALDIRDIM ŞU AN PARFÜM BENDE BENDE DİYORUM KI BU PARFUM YENİMİ ÇIKTI HİÇ GÖRMEDIM OFF YAA SALI GUNU GİDİP DEĞİŞTİRİCEM ONUN YERINE GUCCİ ALICAM YADA ODA KOKUSU YPICAM EV GUZEL KOKSUN ALLAHTAN PAHALLI BIRSEY DEĞİLMİŞ 60 TL KARDEŞİM BILE SASRDI ABLA SEN NASIL BEGENDIN BU PARFUMU DİYE AMA ÇOK KALITELI KOKUYO BANA RESMEN GUCCİ YI ANIMSATTI

Anlamadım o bi erkek parfümümüymüş?

Son düzenleme:
Merhaba
Bence düğün ve nikahlarda yani bol bol insanlarla yakın temas haşir neşir olunan ortamlarda daha fresh ve çiçeksi kokular tene yakışıyor. gucci by gucci çok güzel ben kullanıyorum ama bana ait özel zaman parfümü olamaz çok çok ağırlaşır çünkü o düğün nişan nikah telaşesinde. Bence daha hafif kokacak, terle bütünleşecek kokular tercih edin.

Mesela
Guerlain Insolance My insolance
Chanel chance edt
Acqua di parma Irıs
gucci flora edp
carolina herrera ch

benim özel güzel ve böyle zamanlarda ağırlaşmayacak kokular olarak ilk aklıma gelenler

bu gün alışveriş yapasım geldı benım çok parfümüm oldugu için eşime alayım biraz dedim aldım ve battım ama parfum almaya doymayan biri olarak kendıme

DOLCE GABBANA L EAU THE ONE aldım

eşime ise geçen gun bır tane almıstım koku tenine çok yakıştıgı ıcın tekrardan birtane daha

ARMANİ HE aldım

POLO SPORT aldım

BVLGARI BLUE aldım

birde YVES SAINT LAURENT L HOME ALDIM

ama ysl yi beğenmedı pek jelatını açılınca iyadede almıyorlar o yuzden o parfümü sahibindene koydum

ayrıca dier erkek parfümü çıkan parfümü babacıgıma hedıye ettım beğendı sayılır o da o tarz parfumler kullanmıyor o yuzden uyurken sıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…