bu parfümü duyan , bilen , gören var mı ???

sebul43

Guru
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2010
266
1
318
Adını duydunuz mu bilmiyorum ama bundan yaklaşık 10 yıl önce kadar exclamation mavi kullanmıştım , şu ana kadar ona benzer bi parfüme daha rastlamadım ,o kadar güzel bi kokusu var ki tarifi imkansız ve çok kalıcı. yeşil ve siyahını da kullandım ama onun kadar beğenmedim , hiç bir yerde bulamıyorum uzun zamandır, sormak istedim sizlere yaşadığınız şehirlerde var mı ? ücreti hiç önemli değil , bilgi verirseniz çok sevinirim.

Son düzenleme:
kullandığın parfüm sanırım bu ben hiçbir yerde bunu görmedim hatta ilk senden duyuyorum ama nette gördüm eğer netten alışvariş yapmak istersen kokudankokuya.com'da var

siyah soru İŞARETli olanı klasigidir yeşil ve mavisi sonradan çıktı çok enfes bir kokudur dolum yerine tercih edilebilir rakamı da uygundur 30lira civarı olması lazım

4 sene kadar önce yeşilini kullandım bayıldım ama sonra üretilmiyor dediler daha da bulamadım

hep güzel olan kokuları üretmezler zaten apache diye bir erkek parfümü vardı babam kullanırdı arada bende sıkardımçok güzel bir kokuydu ve artık yokolsa alıcam kullanıcam zaten erkek parfümü kullanıyorum artıkkeşke o zamanlarda kullansaydım eskiden erkek parfümü kullanmaya utanırdım

exclamation diye yazmıyor evet baktım şimdiparfüm bölümüne gir daha sonra listeden coty markasını seç o zaman çıkıyor:13:

kesinlikle mükemmel bir kokuydu.. ben gerçi yeşiline hastaydım.. o zmanlar daha orta sondaydım kendi param olmadığından alamıyordum ancak hipermarkete gittikçe orda sıkardım :))

keşke olsa da alsak şimdi.. :)

Ben de yeşilini çok severdim.Fiyatı da iyiydi.Öğrencilikte alması kolay oluyordu.şimdi koklasam aynı güzellikte gelir mi acaba

Ben de yeşilini çok severdim.Fiyatı da iyiydi.Öğrencilikte alması kolay oluyordu.şimdi koklasam aynı güzellikte gelir mi acaba

gelir hayatım gelir, enfes bi kokuydu , hele mavisi inanılmaz güzeldi yaa, pahabiçilmez bi kokuydu ama temin edemiyorum artıkk .. çünkü yok piyasada. tek tük kalan parfümleri satılıyolar , ama bulunduğum ilde yok..

Yok mu arkadaşlar parfümün nerde satıldığını bilennn :2:

exclamation diye yazmıyor evet baktım şimdiparfüm bölümüne gir daha sonra listeden coty markasını seç o zaman çıkıyor:13:

siteye girdin mi bir daha bak yukarıda yazmıştım sitede nasıl bulacağını:99:

benim de beyaz şişede siyah ünlemli olanı gelin parfümümdü.ama sonra tuvalet aynasından düşürüp kırmıştım.şimdi deosu var.kipadan almıştım.parfümü de vardı.ben geçen sene almıştım....

sebul43 sana iyi bir haberim var :) ben ankarada kıyı köse bi parfümeri dükkanında bu parfümden gördüm :) sana da mesaj attım hatta . 1 tane var adamın elinde. hem de mavisi istediğinden Sevabına sana gönderebilirim. baya kutulu falan ürün. 55 tl dedi. bana acil dönersen yardımcı olmak isterim. çünkü satılabilir.. Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…