• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu parfümü duyan , bilen , gören var mı ???

sebul43

Guru
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2010
266
1
318
Adını duydunuz mu bilmiyorum ama bundan yaklaşık 10 yıl önce kadar exclamation mavi kullanmıştım , şu ana kadar ona benzer bi parfüme daha rastlamadım ,o kadar güzel bi kokusu var ki tarifi imkansız ve çok kalıcı. yeşil ve siyahını da kullandım ama onun kadar beğenmedim , hiç bir yerde bulamıyorum uzun zamandır, sormak istedim sizlere yaşadığınız şehirlerde var mı ? ücreti hiç önemli değil , bilgi verirseniz çok sevinirim.

Son düzenleme:
kullandığın parfüm sanırım bu ben hiçbir yerde bunu görmedim hatta ilk senden duyuyorum ama nette gördüm eğer netten alışvariş yapmak istersen kokudankokuya.com'da var

$untitled.jpg

siyah soru İŞARETli olanı klasigidir yeşil ve mavisi sonradan çıktı çok enfes bir kokudur dolum yerine tercih edilebilir rakamı da uygundur 30lira civarı olması lazım

4 sene kadar önce yeşilini kullandım bayıldım ama sonra üretilmiyor dediler daha da bulamadım :5:

hep güzel olan kokuları üretmezler zaten apache diye bir erkek parfümü vardı babam kullanırdı arada bende sıkardım:17:çok güzel bir kokuydu ve artık yok:43:olsa alıcam kullanıcam zaten erkek parfümü kullanıyorum artık:30:keşke o zamanlarda kullansaydım eskiden erkek parfümü kullanmaya utanırdım:17:

exclamation diye yazmıyor evet baktım şimdi:45:parfüm bölümüne gir daha sonra listeden coty markasını seç o zaman çıkıyor:13:

kesinlikle mükemmel bir kokuydu.. ben gerçi yeşiline hastaydım.. o zmanlar daha orta sondaydım kendi param olmadığından alamıyordum ancak hipermarkete gittikçe orda sıkardım :))

keşke olsa da alsak şimdi.. :)

Ben de yeşilini çok severdim.Fiyatı da iyiydi.Öğrencilikte alması kolay oluyordu.şimdi koklasam aynı güzellikte gelir mi acaba :12:

Ben de yeşilini çok severdim.Fiyatı da iyiydi.Öğrencilikte alması kolay oluyordu.şimdi koklasam aynı güzellikte gelir mi acaba :12:

gelir hayatım gelir, enfes bi kokuydu , hele mavisi inanılmaz güzeldi yaa, pahabiçilmez bi kokuydu ama temin edemiyorum artıkk .. çünkü yok piyasada. tek tük kalan parfümleri satılıyolar , ama bulunduğum ilde yok..

Yok mu arkadaşlar parfümün nerde satıldığını bilennn :2:

gelir hayatım gelir, enfes bi kokuydu , hele mavisi inanılmaz güzeldi yaa, pahabiçilmez bi kokuydu ama temin edemiyorum artıkk .. çünkü yok piyasada. tek tük kalan parfümleri satılıyolar , ama bulunduğum ilde yok..

Yok mu arkadaşlar parfümün nerde satıldığını bilennn :2:

exclamation diye yazmıyor evet baktım şimdi:45:parfüm bölümüne gir daha sonra listeden coty markasını seç o zaman çıkıyor:13:

siteye girdin mi bir daha bak yukarıda yazmıştım sitede nasıl bulacağını:99:

benim de beyaz şişede siyah ünlemli olanı gelin parfümümdü.ama sonra tuvalet aynasından düşürüp kırmıştım.şimdi deosu var.kipadan almıştım.parfümü de vardı.ben geçen sene almıştım....

sebul43 sana iyi bir haberim var :) ben ankarada kıyı köse bi parfümeri dükkanında bu parfümden gördüm :) sana da mesaj attım hatta . 1 tane var adamın elinde. hem de mavisi istediğinden Sevabına sana gönderebilirim. baya kutulu falan ürün. 55 tl dedi. bana acil dönersen yardımcı olmak isterim. çünkü satılabilir.. Sevgiler

Back