Bu parfümü bilenler??? :)

minseo

𝑬.🌾🤍
Pro Üye
5 Mart 2013
23.553
44.682
798
Rastgele yeni bi parfüme gözüm takıldı.
-- VALENTINO VALENTINA --

Dün tekin acarda koklamak istedim fakat ellerinde yokmuş.Okuduğum yorumlar daha da merak uyandırdı bende.Pudramsı,çiçeksi,zarif,çekici ve feminen bi koku olduğunu okudum.İçindeki vanilya ve oryantal notalarla dişiliğinizi hissettirecek nitelikte deniyor.Bir de yumuşacık ve duygusal diye eklenmiş :)
Bu parfümü aranızda deneyen,kullanan var mı ne dersiniz şans vermeye değer mi?

Sans vermeye deger fakat imza kokusu olacak kadar iyi bir koku degil,beni cok sasirtmadi.Beyaz cicek kokusu,vanilyali.Cok yeni bir parfum degil,ilk ciktiginda mini roller'larindan 4-5 tane hediye etmisti Tekin Acar,sisesini almaya deger bulmadim.
O fiyata daha guzel parfumler alinabilir.
Sevgiler

yorumunuz için teşekkürler :) peki bu tarzda önerebileceğiniz kokular var mı? erkeksi sert kokulardan ziyade çiçeksi amber vanilya içerikli yumuşak kokuları daha çok beğeniyorum

yorumunuz için teşekkürler :) peki bu tarzda önerebileceğiniz kokular var mı? erkeksi sert kokulardan ziyade çiçeksi amber vanilya içerikli yumuşak kokuları daha çok beğeniyorum

O fiyata Hermes veya Guerlain alabilirsiniz.

Uygun fiyatli olarak da Jessica Simpson Fancy Love deneyin,yukarida yazdiginiz notalara uygundur.

2-3 senedir piyasada olan bir parfüm.Çok güzel ve hafif bir kokusu var fakat 1 saat sonra uçup gidiyor. Benzeri Chanelin Flower serisi yeşil olanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…