• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu parfümü bana bulabilecek olan var mı? :) MEL MERİO

kalemkutu

mizantropist
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2011
880
113
323
36
arkadaşlar,iki sene önce Almanya'dan bana bu parfüm geldi..bittikten sonra internetten almak için araştırdım fakat çoğunun stoğunda yoktu..
dışarda sorduğumda da ismini ilk kez duyduklarını söylediler..harika bir kokusu var,yıkansanız da gitmiyor.. bana yardım edebilecek var mı?mor olanı arıyorum..
:124:

$P1181488.jpg

Son düzenleme:
Mel Merio :)

ben MEl Merio'ların duş jellerinin ve deodorantlarının kullanıcısı ve müptelasıyım.. Özellikle attractive girl ve romantic girl'ünün.

ben mel merioları Ankaradan ROSSMANN mağazalarından alıyorum.. zaten Ankaraya gitmek demek bnm için Rossmann a gitmk demek,altını üstüne getirmk demek.. ben konyadayım maalesf göndrme şansım yok ama Ankarada tanıdıklarınız varsa tüm Alman kozmetiklerini barındıran ROSMANN mağazasından size gönderebilir..

Mel Merio :)

ben MEl Merio'ların duş jellerinin ve deodorantlarının kullanıcısı ve müptelasıyım.. Özellikle attractive girl ve romantic girl'ünün.

ben mel merioları Ankaradan ROSSMANN mağazalarından alıyorum.. zaten Ankaraya gitmek demek bnm için Rossmann a gitmk demek,altını üstüne getirmk demek.. ben konyadayım maalesf göndrme şansım yok ama Ankarada tanıdıklarınız varsa tüm Alman kozmetiklerini barındıran ROSMANN mağazasından size gönderebilir..

bu bilgi bana fazlasıyla yetti,öyle çok teşekkür ederim ki..:16:
bugün internetten de biraz daha baktım rossmann yazıyordu..ve istanbul izmir ankara'da varmış..en kısa zamanda temin edeceğim inşallah.çok teşekkürler tekrardan.:89:

Back