• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu parfumlere göre öneri istiyorum kızlarrrrr

sindirellaolsaneyazar

Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2013
4
0
6
İstanbul
dg light blue
chloe love
allure
noa
in2u
ve piyasa parfumlerden de caldion; bunlar benım cok begendıgım ama sıkıldıgım parfumler.az cok anlamıssınızdır tercıhlerimi, bunlar dogrultusunda öneriler istiyorum sizden arkadaslarrr

bunların içinde allure ve light blue benim zevkime göre güzel. fakat allure yaz için ağır olabilir. armani code a bakmanı tavsiye ederim bir de

chloe love a bayılıyorum ben de ama chloe signiture da çok güzel bence. coco mademoiselle çok bilindik ama vazgeçemediğim bir de cacharel scarlett olabilir.

Son düzenleme:
aayyy cok guzel kokular bunlar kizlarr boyle light kokulara bayilirim bak lacoste touch of pink var cok guzel. mizu.com ve lidyana.com da vardi bunlar bildigim kadariyla ama lidyana daha ucuz sanirim

dg light blue
chloe love
allure
noa
in2u
ve piyasa parfumlerden de caldion; bunlar benım cok begendıgım ama sıkıldıgım parfumler.az cok anlamıssınızdır tercıhlerimi, bunlar dogrultusunda öneriler istiyorum sizden arkadaslarrr

bunlar tarzları farklı kokular ama. mesela light blue cok hafif tatlı limon gibi bi kokusu var. chloe love önce çiçek sonra da pudramsı gibi bi kokuya dönüşüyo. allure ağır diye duydum. noa da pudramsı bi koku. in2u bilmiyorum. kısaca hiç biri benim tarzım değil. dolayısıyla öneremiyorum senin için hangisine sinerse onu al derim. hafif koku seviyorsun sanırım sana issey miyake leau dissey önerebilirim çiçek kokusudur eski bi koku ama kaliteli bence. bir de lacoste classic hoş pudralı bi kokudur. yada jadore deneyebilirsin. bunlar benim burnumu rahatsız etmeyen güzel kokular. gucci envy me de çiçekli hoş

bunlar tarzları farklı kokular ama. mesela light blue cok hafif tatlı limon gibi bi kokusu var. chloe love önce çiçek sonra da pudramsı gibi bi kokuya dönüşüyo. allure ağır diye duydum. noa da pudramsı bi koku. in2u bilmiyorum. kısaca hiç biri benim tarzım değil. dolayısıyla öneremiyorum senin için hangisine sinerse onu al derim. hafif koku seviyorsun sanırım sana issey miyake leau dissey önerebilirim çiçek kokusudur eski bi koku ama kaliteli bence. bir de lacoste classic hoş pudralı bi kokudur. yada jadore deneyebilirsin. bunlar benim burnumu rahatsız etmeyen güzel kokular. gucci envy me de çiçekli hoş

isseymiyake kesinlikle süper bi parfüm
bi imzadır yani direk
lacoste konusundada haklısın
jadore çiçek demeti gibi bura buram çiçek kokuyor
önerileri çok hoşş

Back