• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu parfümlerden hangisini almalıyım ? Yardım..

Rosbella

........
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2013
188
3
48
Kızlar 2 tane parfüm alcam.. ama bi türlü karar veremedim.. Beyaz tenliyim, 21 yasındayım.. Çiçeksi meyvemsi ama kesinlikle ağır olmayan birazda şekerli kokulardan hoşlanıyorum ( baymayacak şekilde) Tende durdukça güzelleşen kokuları seviyorum.. :12:

Yardımınıza ihtiyacım var..

-Versace Vanitas ( harika kalıcı bir çiçek kokusu.. denedim tenimede yakıştı )
-YSL Baby Doll ( Lokum gibi kokuyor.. Tenimdede hoş durdu. :))
-Lanvin Marry Me ( Kokusunu bilmiyorum ama okuduğum yorumlar baya güzel.. çok merak ediyorum bunu )
-Chloe Love Florale ( bunuda koklamadım ama yorumlar çok güzel )
-Marc Jacobs Oh Lola ( bunuda merak ediyorum )
-Miss dior cherie fraich ( Hiçbi fikrim yok ama kalıcıymış sanırım )
-Vera Wang Princess Flower ( bununda fiyatı uygun olduğu için listeme ekledim...bide şişesi çok güzel.. kokusunu bılmıyorum ama :)
-Eestee Lauder Pleasures Intense ( Buda çiçek kokusu.. Buda hoş yakıştı tenime ama sanki çok kalıcı değil gibiydi)
-JLO Glow ( yada Miami Glow )
- Gucci II ( bununda kokusunu bilmiyorum .. bunuda merak ediyorum..)

Kızlar çok oldu biliyorum ama... İnanın bayadır araştırıyorum ..

O kadar çok seçenek arasından sadece bunar kaldı :)

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim :)

Son düzenleme:
Kızlar 2 tane parfüm alcam.. ama bi türlü karar veremedim.. Beyaz tenliyim, 21 yasındayım.. Çiçeksi meyvemsi ama kesinlikle ağır olmayan birazda şekerli kokulardan hoşlanıyorum ( baymayacak şekilde) Tende durdukça güzelleşen kokuları seviyorum.. :12:

Yardımınıza ihtiyacım var..

-Versace Vanitas ( harika kalıcı bir çiçek kokusu.. denedim tenimede yakıştı )
-YSL Baby Doll ( Lokum gibi kokuyor.. Tenimdede hoş durdu. :))
-Lanvin Marry Me ( Kokusunu bilmiyorum ama okuduğum yorumlar baya güzel.. çok merak ediyorum bunu )
-Chloe Love Florale ( bunuda koklamadım ama yorumlar çok güzel )
-Marc Jacobs Oh Lola ( bunuda merak ediyorum )
-Miss dior cherie fraich ( Hiçbi fikrim yok ama kalıcıymış sanırım )
-Vera Wang Princess Flower ( bununda fiyatı uygun olduğu için listeme ekledim...bide şişesi çok güzel.. kokusunu bılmıyorum ama :)
-Eestee Lauder Pleasures Intense ( Buda çiçek kokusu.. Buda hoş yakıştı tenime ama sanki çok kalıcı değil gibiydi)
-JLO Glow ( yada Miami Glow )
- Gucci II ( bununda kokusunu bilmiyorum .. bunuda merak ediyorum..)

Kızlar çok oldu biliyorum ama... İnanın bayadır araştırıyorum ..

O kadar çok seçenek arasından sadece bunar kaldı :)

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim :)
parfüm zevkelrimiz andırıyor birbirini. gucci 2 dediğin rush 2 ise güzel gündelik bi kokudur. tavsiye ederim. onun dışında yasmin noir mum (beyaz şişede olan) bunu da geceleri kullanabilirsin bu da güzeldir. biraz daha özel bi koku istersen roberto cavalli derim...

parfüm zevkelrimiz andırıyor birbirini. gucci 2 dediğin rush 2 ise güzel gündelik bi kokudur. tavsiye ederim. onun dışında yasmin noir mum (beyaz şişede olan) bunu da geceleri kullanabilirsin bu da güzeldir. biraz daha özel bi koku istersen roberto cavalli derim...

Yok canım Gucci II olandan bahsediyorum...

Cavallinin yorumlarını okudum da biraz ağır diyolar.. Ben ağır kokuları hiç sevmem..

Burda belirttiğim kokuların dısına cıkmak ıstemıyorum pek canım

C.Dior Jadore, AVON Incandessence, Paco Rabanne Lady Million'u açık tenlilere öneririm. Hepsiburada, Limango, Markafoni, Trendyol, Mizu, Misspera gibi yerlerde avon dışındakiler indirimde oluyor...

C.Dior Jadore, AVON Incandessence, Paco Rabanne Lady Million'u açık tenlilere öneririm. Hepsiburada, Limango, Markafoni, Trendyol, Mizu, Misspera gibi yerlerde avon dışındakiler indirimde oluyor...

Dedğin parfümleri denedim canım ama pek zevkime hitap etmemişti. Çok teşekkür ederim.

Back