• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu parfümler nasıl ve en orjinali hangi markadadır ?

Tweety26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2010
808
14
98
Ankara
Selam kızlar.. Almanyadaki arkadaşım parfümümü çok beğenmişti ama orjinali biraz pahalı olunca açık olarak birkaç parfüm istemişti. Aşağıdaki listedeki kokuların en orjinaline yakını hangi markalarda bulabilirim ? Yani böyle buram buram alkol kokmasın. DP, Bargello, David Walker, Ixora.. Hangisi ? Yazarsanız sevinirim , çünkü henüz hiç açık parfüm kullanmadım, bilgim yok.

Calvin Klein - Euphoria (Bu benim parfümüm)
Caroline Herra 212 Sexy
Escada - Magnetism
DKNY - Be delicious
Dior - Cherie
Kenzo - Amour
Dior - Addict
Naomi Camphel
Lolita Lempica
Channel - Chance
Paco Rabanne - Ultraviolet
Davidroff - Echo

Ve kokular hakkında biraz bilgi verirseniz sevinirim. Ben bazılarının kokularını bilmiyorum. Çiçeksi, meyveli, şekerli yazlık kendini belli eden bir şey olsun istiyor . 18 yaşında. Ağır olan varsa belirtin lütfen :) Şimdiden sağolun. :16:

Son düzenleme:
bunların içinden 3-4 tanesini kullanmışımdır.
ama 18 yaşındaki arkadaşın için Dior - Addict 2'yi öneririm.
meyveli ve çiçeksi bir koku
yaşına da uygun olduğunu düşünüyorum

DP de chanel chance çok güzel, Euphoria Dp de çok kötü bunları göz önünde bulundur öncelikle. Euphoria bargello da daha iyi diye biliyorum ama bana kalırsa orijinal tester parfüm al. Benim bildiğim bazı siteler var ve 40 50 tlye 100ml orijinal parfümler var. Şuana kadar 7 8 tane aldım ve açık almaktan vazgeçtim çokta mutluyum :46:

DP de chanel chance çok güzel, Euphoria Dp de çok kötü bunları göz önünde bulundur öncelikle. Euphoria bargello da daha iyi diye biliyorum ama bana kalırsa orijinal tester parfüm al. Benim bildiğim bazı siteler var ve 40 50 tlye 100ml orijinal parfümler var. Şuana kadar 7 8 tane aldım ve açık almaktan vazgeçtim çokta mutluyum :46:

canım ben de yıllardır chanel chance kullanırım ama sen nerden alıyorsun? ben de orjinal tester almak istiyorum. forumlara bakıyorum ama kimse nereden aldığını yazmamış ya da ben göremedim..

Parfumevi'nin parfümlerini öneriyorum, yaklaşık 6 parfüm kullandım kalıcılığı ve kokuları güzel diğer dolumlara göre.

Back