Bu Parfümler Hakkında Yoruma İhtiyacım Var Kızlar!

ursula_

hayal et ve çalış...
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2010
262
24
118
Ankara
Kızlar bir kaç parfüm var merak ettiğim ama bazılarını hiç bir parfümericide bulamadım. Deneyenler veya kullananlar olmuşsa fikirlerini istiyorum lütfeeen.

1) Ralph Lauren - Notorious
2) Loris Azzaro - Visit
3) Bvlgari Viole de Jasmin
4) Lalique - Flora Bella
5) Paul Smith
6) Gwen Stefani - Lamb
7) CK - Secret Obsession
8) Lanvin Rumeur

tahmin ediyorum ki strawberryden alıcaksın. ben de %50 indirimi gorunce secret obsession alsam mı acaba diye dusunmustum sonra vazgectim cunku daha once strawberryde sorun yaşadım
o yuzden once gidip koklamanı tavsiye ederim kokusunu bilmediğin bişeyi almamalısın bence bize göre iyi olan sana cok kotu de gelebilir o yuzden bişey diyemicem bi de cok populer parfumler olmadıkları için koklaman lazım :))

Son düzenleme:

Canım ben hep strawberry den veya amerikan pazarından alıyorum ama tabiki önce bir araştırıyorum, parfümerilere girip kokuyu deniyorum. Ama bunlardan bazılarını girdiğim hiç bi parfümeride bulamadım, en azından hani bir kullanan varsa fikrini alayım diye yazdım
Strawberry ile çok defa alışveriş yaptım ama hiç sorun yaşamadım. Senin neden sıkıntı oldu canım geç falan mı geldi?

ilk alışverişimde kokuda bi tuhaflık vardı ikincisinde de çabuk uçuyo parfüm sahte mi diil mi anlamadım bana mı denk geliyo sadece ( valla güvenebilsem yine alıcam ama güvenemiyorum. ii sende bi problem çıkmamış

1) Ralph Lauren - Notoriousberbat bi koku karanfil kokuyo tavsiye etmem..

CK - Secret Obsession 1-2 ay önce aldım bende güzel bir koku çok agır değil aslında bunların arasından bunu tavsiye edebilirim kızlar

lanvin rumeurda gül ağırlıklı biraz tarz meselesi tabii :13:

Anladım canım... Benim aldığım ürünlerin daha önce tekin acardan alınmış hallerinide biliyordum ve hiç bir farkı yoktu bir şikayetim olmadı.
Amerikan pazarı ankarada bir çarşı bilmiyorum bakmadım hangi şehirde olduğuna ama, orada parfümericiler var testerlarını satıyorlar parfümlerin. gidip bakmak gerekiyor. fiyatları da çok uygun. kesinlikle orijinal. yalnızca tester. hatta daha bile iyi çünkü testerlar edp den bile daha kalıcı oluyorlar.

Hadi yaa ralph lauren notorious dan çok umutluydum neyse belki benim tenimde güzel durur bi gidip deneyeceğim elbette ama görüşlerinizde önemli açıkcası.
secret obsession ı aslında önceden denemiştim ama hiç hatırlamıyorum. yalnızca baharat kokusu aldığımı ve biraz ağır bulduğumu hatırlıyorum. çok alıcı gözle bakmamıştım o zamanlar.

rumeur un 2 si gül kokusu diye biliyorum ama ilkide mi öyle?

bu arada çok teşekkür ederim herkese

aaaa süpermiş ankaraya geldiğimde aklımda bulunsun bakiim

peki kızlar
azzaro visit
banana republic w
benetton tribu
benetton hot
paul smith women
paul smith extreme
sjp lovely
sjp covet

hakkında bir fikri olan var mı?

lanvin rumeur güzel ve çok kalıcı bir koku-özellikle ilk ve sonbahar için uygun

Valla şişesine baktığım zaman nasıl bir kokuyla karşılaşacağımı tahmin ediyorum az çok, yani seveceğim bir kokuya benziyor ama kullanmış birinin yorumu tabiki de farklı.
O zaman rumeur u alınacaklar listesine yazıyorum teşekkür ederimm

Kızlar sizlere danıştığım kokuların çoğu Türkiye' de bulunmayan kokularmış zaten ama Ralph Lauren Notorious u denedim dün. Tek kelimeyle iğrenç. Çok başarısız. Aşırı acı ve birbirine yakışmayan bir sürü kokunun sentezi gibi. Kesinlikle kimseye tavsiye etmem.

Strawberry den dün Azzaro Visit' i sipariş ettim. Bu da Türkiye ye gelmiyormuş artık ama erkek versiyonunu bulman mümkün. Her neyse, azzaro parfümde çok güvendiğim bir marka, internette de hiç olumsuz yorum yazan olmamış, kullananlar gerçekten çok severek ve beğeni toplayarak kullanmışlar.
Fiyatı da oldukça uygundu ben de sipariş ettim. Bakalım bi gelsin o zaman buraya yazarım.

azzaro visit ..favori parfümüm ..7-8 sene önce küçük tester şişeleri gelmişti parfüme hayran kaldım hatta bitti ama senelerce boş şişelerini çamaşır çekmecemden çıkarmadım hatta kokuları uzunn bir süre gitmedi ama geçen sene artık üretilmediğini duydum ama geçen gün bir bayan önümden geçiyordu kokusu bir baktım "visit" kesinlikle oydu..ya da benzeri bir kokusumuydu ,bilemedim :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…