- Konu Sahibi fataldanger
-
Sanırım şu toparlayıcı özelliği olan dalgıç kumaş pantolonlardan bahsediyorsunuz.Arkadaşlar merhaba. Sorum belki biraz komik olacak ama sormadan da bulamayacağım gibi duruyor. Şimdiye kadar bir iki kadında gördüğüm siyah bir pantolon modeli var, çok beğeniyorum ama adı sanı nedir bilmediğim için bulamıyorum. Giysiyi size tarif edeyim. Pantolon dedim ama tam olarak pantolon da sayılmaz galiba. Böyle tayt kumaşı gibi lastikli bir kumaşı var, kot değil. İspanyol paça iniyor aşağı doğru. Bu giysinin bir adı sanı var mı? Nereden bulabilirim?
Teşekkür ederim. Adı dalgıç kumaş pantolonu diye mi geçiyor?Sanırım şu toparlayıcı özelliği olan dalgıç kumaş pantolonlardan bahsediyorsunuz.
Çok teşekkür ederim galiba ta kendisi. Moda mı bu giysi son zamanlarda? Modaysa da haberim yok ama bir iki kadında gördüm ve duruşunu çok beğendim :)Bu mu?
EYO Yüksek Bel Kemerli Ispanyol Geniş Paça Dalgıç Kumaş Tayt Fiyatı, Yorumları - Trendyol
EYO Yüksek Bel Kemerli Ispanyol Geniş Paça Dalgıç Kumaş Tayt yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Deri değil de böyle daha çok kumaş pantolonla penye kumaşının karışımı gibiDeri mi ?
Ay güzelmiş tuttumBu mu?
EYO Yüksek Bel Kemerli Ispanyol Geniş Paça Dalgıç Kumaş Tayt Fiyatı, Yorumları - Trendyol
EYO Yüksek Bel Kemerli Ispanyol Geniş Paça Dalgıç Kumaş Tayt yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Grenj Fashion Siyah Yüksek Bel Yan Yırtmaçlı Ispanyol Paça Toparlayıcı Tayt Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Grenj Fashion Siyah Yüksek Bel Yan Yırtmaçlı Ispanyol Paça Toparlayıcı Tayt yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Bu mu acaba ? Bu arada ben de var bu pantolon . Tayt yazdıgına bakmayın kalın pantolon gibi ama beli lastikli
cok rahat kemeri kalın lastik baya sıkı bir ürün . Tam beden almanız iyi olur , küçük alırsanız sıkabilir.Nasıl? memnun musunuz, rahat bir giyecek mi? Bir de alırken tam bedenimi mi almalıyım yoksa daha büyük veya daha küçüğünü mü? Kalıpları nasıl ki acaba
Çok teşekkür ediyorum. Ben biraz kiloluyum. Bana hangi bedeni olur acabacok rahat kemeri kalın lastik baya sıkı bir ürün . Tam beden almanız iyi olur , küçük alırsanız sıkabilir.
Boyunuz çok uzunsa almayın ama benim boyum 1.68 ayakkabımın üstünde duruyor paçası. Paça boyu kısa yani. Onun haricinde çok rahat. Asla tüy toplamıyor . Bacakları sıkı tutuyor.
Tamam, yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim.Bende kullanıyorum. Trendyol da da var. Geçen gün alış veriş yaparken ambarda bile gördüm. Bir bak istersen.
normalde taytlarda hangi bedeni giyiyorsanız onu alabilirsiniz . Tam bedenÇok teşekkür ediyorum. Ben biraz kiloluyum. Bana hangi bedeni olur acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?