• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BU PANTOLONLAR BU SENE ÇOK MODA!

pinkshow

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2014
12
0
1
34
İstanbul
961396_10152831761926278_1523437469_n.jpg
974457_10152831736661278_1037158790_n.jpg
974758_10152831736856278_1133551281_n.jpg
SEZONUN GÖZDE PARÇASI PALAZZO PANTOLONU DOĞRU BİR ŞEKİLDE KOMBİNLEYELİM

Merhaba :)

Bildiğimiz gibi bu sezon palazzo pantolonlar çok moda. Bende sizin için palazzo pantolon ile bir kombin yaptım. İster ofis şıklığında istersenizde akşam yemeğinde uygulayabilirsiniz.

Palazzo ile çok rahat edeceksiniz!Ben beyaz palazzo pantolonumu; bordo stiletto, siyah-beyaz bluz ve sezonun gözdesi siyah püsküllü küpelerimle kombinledim.

Bordo stiletto, siyah püsküllü küpe, bluz, palazzo,
tercihe göre küçük veya büyük siyah çanta
Üzerinizde dikkat çeken bir pantolonunuz var kesinlikle siyah çanta kullanın!

Son derece güncel gözükeceksiniz!

Gelelim vücut yapısına doğru bir şekilde nasıl kombinleyeceğimize..
Benim boyum kısa ben giyemem mi diyorsunuz? Tam tersi bacak boyunuzu uzun göstermek için birebir uygun. Yeter ki püf noktalarını atlamayın. Boyunun yeri öpmesi gerekiyor. Mümkünse, topuklu ayakkabınızı giyinip öyle paça boyunu aldırın. İstediğiniz kadar yüksek topuklu bir ayakkabı giyebilirsiniz. Nasıl olsa o topuklar sizin boyunuz gibi algılanacak :) Bu pantolonların beli yüksektir, bel ölçüsünü kendinize göre ayarlattırın. Böylece, bir bakışta ince bir bel ve uzun bacaklar göze çarpacaktır. Bacaklarınızı beğenmiyorsanız (benim gibi :) ) kendinizi ayna karşısında çok beğeneceksiniz.
Basenlerim var zaten bunu giyersem iyice geniş gözükeceğim mi diyorsunuz? Kesinlikle yanılıyorsunuz! Pilelerin doğru olduğu takdirde, basenleriniz yokmuş gibi gözükecek. Açılır pileler değilde A Pileye sahip olmalı pantolonunuz.

Ofiste fark yaratın!
Ve kesinlikle üstüne bol bir parça giyinmeyin yoksa gerçekten basık ve kilolu gözükürsünüz. Belinizi ortaya çıkarmalısınız. Ya benim gibi kısa bir bluz ya da dar pantolonun içinde kullanabileceğiniz bir bluz ya da gömlek kullanabilirsiniz.

Palazzoyu gece için kombinledim

Malum havalar soğuk peki bunun üzerine nasıl bir ceket kullanacağız?
Tabii ki kısa ve dar bir ceket olmalı. Sakın uzun bir palto giyinmeyin çok kısa gözükürsünüz, bol bir ceketi de tercih etmeyin çok basık ve kısa algılanırsınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back