- Konu Sahibi emirin_annesi
-
hepsı bırbırınden guzel canım hayırlı satıslar sana umarım en kısa surede satarsın hepsını
canı artık bunlar bize uygun değil bebeksi kalır çok teşekkürler
canı artık bunlar bize uygun değil bebeksi kalır çok teşekkürler
MERHABA EMİRİN'İN ANNESİ :)
size özelden ve buradan msj göndermiştim.. görebildiniz mi.. hepsinin toptan fiyatını.. ve ilk arabam + yaramaz topların ikisinin fiyatını söylerseniz çok memnun olurum
anladım iş yerindesin Allah kolaylık versin ben de iş yerindeyim anlıyorum..
ve bekliyorum
CHİCCO DJ GİTAR IŞIKLI SESLİ VE ÇOK GÜZEL40 TL.
E-BEBEKTEN ALDIK 85 TL
Pop, rock ya da blues türlerinden birini seçip 3 farklı çalma moduyla (kısa akorlar, kayıtlı melodiler, takip modu) sayesinde gerçek enstürman keyfini yaşatıyor.
Kayıtlı 23 farklı melodi, üzerindeki mikser sayesinde çocuğun hayal gücüyle kısıtlı remiksler yaratmasını sağlıyor.
CHİCCO KÜÇÜK MAVİ GİTAR 10 TL IŞIKLI VE MÜZİKLİDİR
CHİCCO AKILLI TELEFONUM 15 TL
Tuşlara basarak sayıları ve hayvan seslerini dinleyebilir.
- "Sözcük" tuşuna basıldığında, küçük hayvancıklar dönmeye başlayacak ve mutlu bir melodi mırıldanacaklardır.
- Ayrıca, 4 eğlenceli melodi dinlenebildiği gibi gerçek telefon olarak da çalar
CHİCCO YEŞİL HALİKOPTER MÜZİKLİ 10 TL
AKILLI TOPLAR 35 TL
PLAYGRO DİŞLİK 10 TL
PLAYGRO PUSET ASLALI TİTREŞİMLİ OYUNCAK 10 TL
TREN 20 TL
ARABA VE AKILLI KÜPLER 20 TL.
İLK ARABAM 35 TL AMA TOPLU ALIMDA ONDA İNDİRİM YAPARIM
CHİCCO DJ GİTAR IŞIKLI SESLİ VE ÇOK GÜZEL40 TL.
E-BEBEKTEN ALDIK 85 TL
Pop, rock ya da blues türlerinden birini seçip 3 farklı çalma moduyla (kısa akorlar, kayıtlı melodiler, takip modu) sayesinde gerçek enstürman keyfini yaşatıyor.
Kayıtlı 23 farklı melodi, üzerindeki mikser sayesinde çocuğun hayal gücüyle kısıtlı remiksler yaratmasını sağlıyor.
CHİCCO KÜÇÜK MAVİ GİTAR 10 TL IŞIKLI VE MÜZİKLİDİR
CHİCCO AKILLI TELEFONUM 15 TL
Tuşlara basarak sayıları ve hayvan seslerini dinleyebilir.
- "Sözcük" tuşuna basıldığında, küçük hayvancıklar dönmeye başlayacak ve mutlu bir melodi mırıldanacaklardır.
- Ayrıca, 4 eğlenceli melodi dinlenebildiği gibi gerçek telefon olarak da çalar
CHİCCO YEŞİL HALİKOPTER MÜZİKLİ 10 TL
AKILLI TOPLAR 35 TL
PLAYGRO DİŞLİK 10 TL
PLAYGRO PUSET ASLALI TİTREŞİMLİ OYUNCAK 10 TL
TREN 20 TL
ARABA VE AKILLI KÜPLER 20 TL.
İLK ARABAM 35 TL AMA TOPLU ALIMDA ONDA İNDİRİM YAPARIM
canım ben bu iki oyuncağa talibim chicco küçük mavi gitar 10 tl,chicco yeşil halikopter müzikli 10 tl
Merhaba
Ben playskool ilk arabam almak istiyorum sizin elinizdeki ondan mı acaba? Bır de akıllı topları almak ıstıyorum. Bunlar da herhangı bır arıza var mı ya da eksık bır parca? Ikısıne son ne fıyat verırsınız? Nerde oturuyorsunuz ben ıstanbuldayım. Eger uygun bır fıyat verısenız hemen alışverişimizi yapabılırz. Görüşmek üzere[...
AYNISI CANIM TEMİZ EKSİK FALAN YOK HEPSİ ÇOK TEMİZ İKİSİ60TL OLUR
canım ben bu iki oyuncağa talibim chicco küçük mavi gitar 10 tl,chicco yeşil halikopter müzikli 10 tl
..chicco akıllı telefonumu da alırsam üç oyuncak için 30tl senin için uygun olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?