Bu oyuncaklar faydali olur mu kizlar?

takino

Arda'nin annesi
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2011
1.709
722
123
35
Hanımlar merhaba oglum 10 ayini devirmek üzere aslinda cok oyuncagi var sesli davulu fisher price in oyun halisinin piyanosu topu arabalari favori oyuncaklari ben hem egitici hemde zeka gelistirici oyuncaklar almayi istiyorum cunku oyuncaklarla oynamayi seviyor su iki urunu cok begendim biri renkli helezon ikea fiyati 45 tl digeri fisher price eğitici tablet egitici tablette muzik hayvan isimleri sesleri gibi aktiviteler var o da 45 tl kullanan yada fikri olanlarin yorumlarını bekliyorum yada onerileri

İlki güzel ama tablet olandan ben hoşlanmıyorum
Çocuk ne kadar uzak kalırsa tablet, cep telefonu vs o kadar iyi. Oyuncağına bile tahammülüm kalmadı malesef. Her çocuğun elinde telefon ve tablet görünce ne kadar geç o kadar iyi.

Aslinda bende bizim elimizdeki laptop a telefon a agladigi için tablet i düşünmüştüm icerisinde hayvan sesleri harfler şarkılar falan var üzerindeki tus gibi seylere dokununca çalışıyor sanirim o yüzden mantıklı gelmisti eğitici olur diye düşündüm bugun hastaneye gittik her cocuk hatta bebek bile cizgi film falan izliyordu hos degil aslinda haklisin

Merhaba, oglunuz cocugunun gelisimini destekleyen bir annesi oldugu icin cok sansli. Oyun ve oyuncak cocuklarin sadece zaman gecirmesi acisindan degil, bilissel gelisiminin desteklenmesi, sorun cozebilme yetisi kazanmasi ve gercek hayatin en basit simulasyonu olmasi acisindan da cok onemli.
Ilk oyuncak cok guzel. Hem bilissel hem de ince motor gelisiminin desteklenmesi acisindan cok faydali. Uzun sure de oynayabilecegi bir materyal.
Digerine yonelmenizi tavsiye etmem. Teknolojinin hayatimizdaki yeri inkar edilemez olsa da cocuklari da bu teknolojik yasantiya cok fazla dahil ettigimizi dusunuyorum. Telefonlar, tabletler, televizyon vs. Aslinda her ne kadar ogretici olarak sunuluyor olsa da cocuklarin pek de ihtiyaci olan seyler degil. 10 aylik bir bebegi boyle bir seyle tanistirmak birkac sene sonrasi icin elinden tablet dusmeyen bir cocugun zeminini hazirlamak olur. Oysa ki hayvan seslerini birlikte taklit edip resimlerle destekleyebilir, birlikte sarkilar soyleyebilir ve daha pek cok benzeri faaliyette bulunabilirsiniz. Emin olun bu hem iliskiniz acisindan cok daha saglikli olur hem de oglunuz daha fazla keyif alir.

Lacrimas icten yorumun cok teşekkür ederim haklisin oyuncakta tablet fikrini rafa kaldirdim

ikinci oyuncak için arkadaşlarla aynı fikirdeyim.

ilk oyuncak için de, benim bile sevdiğim bir oyuncak diyebilirim, ama 10 ay için erken olduğunu düşünüyorum, yanlış mı düşünüyorum bilemicem. sanki 1,5 yaştan sonra daha ilgisini çekebilir gibi geldi bana.

gelişim için hareketli kitapları da tavsiye ederim.

yine 1,5 yaşı geçtikten sonra yapboz ve lego tarz oyuncaklar çok iyi oluyor.

Bende erken olabilir diye düşündüm ama suan zaten tam manası ile oynayamaz renklerini falan gormesi o yuvarlaklari ellemesi tanimasi icin düşünmüştüm yas belirtilmemis bu arada oyuncak icin benimde dikkatimi cekmisti aslinda

Ahşap olan en üstteki çok iyidir ancak diğeri malesef pek iglilerini çekmiyor yine gelip annelerinin babalarının tleefonlarına tabletlerine ilgi gösteriyorlar

Ahşap olan en üstteki çok iyidir ancak diğeri malesef pek iglilerini çekmiyor yine gelip annelerinin babalarının tleefonlarına tabletlerine ilgi gösteriyorlar
Haklisin airbender bende ilk oyuncağı aldım sevdi oynuyor boncuklari cekip cikarmaya calisiyor falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…