Gebelik testi yapınHanımlar merhaba. Gayet kurallarına uyarak sıvı tüketmeyip 2 buçuk saatlik idrarimla test yaptım ve adetime 2 gun var sonuç böyle bunun anlamı nedir ? Yumurtlama dönemimde bile bu kadar koyu çizgiyi yakalayamamıştım. Şuan mi yumurtluyorum acaba?
Gebelik olabilirHanımlar merhaba. Gayet kurallarına uyarak sıvı tüketmeyip 2 buçuk saatlik idrarimla test yaptım ve adetime 2 gun var sonuç böyle bunun anlamı nedir ? Yumurtlama dönemimde bile bu kadar koyu çizgiyi yakalayamamıştım. Şuan mi yumurtluyorum acaba?
Gebelik olabilir
Şuan sanırım adetim geldi :/ ama bu ovulasyon testi neydi? Kist falan mi olur kiGebelik testi yapın
Adet öncesi hormonların yükselmesi ile alakalı da olabilir adetin geldiyse adet değil de lekelenmede olabilir üstüne görme durumu da olabilir yaşadığın gebelik varsaŞuan sanırım adetim geldi :/ ama bu ovulasyon testi neydi? Kist falan mi olur ki
Cuma günü adet olmam gerekiyordu yani 2 gun sonra. Buraya bu testi attim yarim saat sonra kahverengi bide acik pembe gibi bi leke geldi kahverengiyi gorunce zaten dedim tamam adet oluyorum. Suan devami yok ama bakalim nasil olacakAdet öncesi hormonların yükselmesi ile alakalı da olabilir adetin geldiyse adet değil de lekelenmede olabilir üstüne görme durumu da olabilir yaşadığın gebelik varsa
Bide gebelikte terleme olurmus ben üşüyorum gebelikte kabızlık olurmuş ben ishalim tam ters yani herşeyAdet öncesi hormonların yükselmesi ile alakalı da olabilir adetin geldiyse adet değil de lekelenmede olabilir üstüne görme durumu da olabilir yaşadığın gebelik varsa
Terleme kabızlık çok sonra olan durumlar canım öyle düşünme hayırlısıBide gebelikte terleme olurmus ben üşüyorum gebelikte kabızlık olurmuş ben ishalim tam ters yani herşey
Yaa Öyle mi Ben erken gebelik belirtisi sanıyordum. Hayırlısı olsun hakkımızda ya. Bu ay umudu kesmistim ben. Yada kendimi umutsuzluga inandırmaya calisiyordum yine duramıyorum ister istemez umutlanıyorum.Terleme kabızlık çok sonra olan durumlar canım öyle düşünme hayırlısı
Hepimiz aynı canım Allah hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin hepimizeYaa Öyle mi Ben erken gebelik belirtisi sanıyordum. Hayırlısı olsun hakkımızda ya. Bu ay umudu kesmistim ben. Yada kendimi umutsuzluga inandırmaya calisiyordum yine duramıyorum ister istemez umutlanıyorum.
Pik olmamış bu pik olmadığı sürece ne yumurtlamayı ne gebeliği göstermez. Devam edin yapmayaHanımlar merhaba. Gayet kurallarına uyarak sıvı tüketmeyip 2 buçuk saatlik idrarimla test yaptım ve adetime 2 gun var sonuç böyle bunun anlamı nedir ? Yumurtlama dönemimde bile bu kadar koyu çizgiyi yakalayamamıştım. Şuan mi yumurtluyorum acaba?
Terleme gebelikten olmuyor. Çatlayan yumurta ateşi yükseltir. Adete kadar devam eder. Gebelik varsa doğuma kadar devam eder. Kabızlıkta kişiden kişiye değişir. Bende ne ishal ne kabızlık olmadı ne belirti olarak ne gebelikte. Ama adetten önce ishal olurdum hep o ay olmadımBide gebelikte terleme olurmus ben üşüyorum gebelikte kabızlık olurmuş ben ishalim tam ters yani herşey
Tam pik kırmızılgnda hatta durdukça obur çizgiden bile koyu oldu ama adetim şuan:/ niye öyle oldu anlamadmPik olmamış bu pik olmadığı sürece ne yumurtlamayı ne gebeliği göstermez. Devam edin yapmaya
5nci dakikada bakın daha sonra bakmanıza gerek yok. LH zaman zaman artıp azalabilir. Bi anlam ifade etmez. Çoğu kadın adetten hemen önce baksa belki onlarda da koyu çıkabilir. Siz baktığınız için biliyorsunuzTam pik kırmızılgnda hatta durdukça obur çizgiden bile koyu oldu ama adetim şuan:/ niye öyle oldu anlamadm
Hamilelik olabilir canım hcg testi yapHanımlar merhaba. Gayet kurallarına uyarak sıvı tüketmeyip 2 buçuk saatlik idrarimla test yaptım ve adetime 2 gun var sonuç böyle bunun anlamı nedir ? Yumurtlama dönemimde bile bu kadar koyu çizgiyi yakalayamamıştım. Şuan mi yumurtluyorum acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?