Gebeliğe Hazırlık Bu Ovulasyon testinin anlamı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

efuulimm

Dualarla gel bebeğim
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2019
1.925
3.382
133
26
Hanımlar merhaba. Gayet kurallarına uyarak sıvı tüketmeyip 2 buçuk saatlik idrarimla test yaptım ve adetime 2 gun var sonuç böyle bunun anlamı nedir ? Yumurtlama dönemimde bile bu kadar koyu çizgiyi yakalayamamıştım. Şuan mi yumurtluyorum acaba?

Eklentiler

• 15869390068834484534455778033071.jpg
    103,3 KB · Görüntüleme: 36
  • 20200415_105124.jpg
    173,5 KB · Görüntüleme: 32
Gebelik testi yapın

Gebelik olabilir

Şuan sanırım adetim geldi :/ ama bu ovulasyon testi neydi? Kist falan mi olur ki
Adet öncesi hormonların yükselmesi ile alakalı da olabilir adetin geldiyse adet değil de lekelenmede olabilir üstüne görme durumu da olabilir yaşadığın gebelik varsa

Adet öncesi hormonların yükselmesi ile alakalı da olabilir adetin geldiyse adet değil de lekelenmede olabilir üstüne görme durumu da olabilir yaşadığın gebelik varsa
Cuma günü adet olmam gerekiyordu yani 2 gun sonra. Buraya bu testi attim yarim saat sonra kahverengi bide acik pembe gibi bi leke geldi kahverengiyi gorunce zaten dedim tamam adet oluyorum. Suan devami yok ama bakalim nasil olacak

Bide gebelikte terleme olurmus ben üşüyorum gebelikte kabızlık olurmuş ben ishalim tam ters yani herşey

Terleme kabızlık çok sonra olan durumlar canım öyle düşünme hayırlısı
Yaa Öyle mi Ben erken gebelik belirtisi sanıyordum. Hayırlısı olsun hakkımızda ya. Bu ay umudu kesmistim ben. Yada kendimi umutsuzluga inandırmaya calisiyordum yine duramıyorum ister istemez umutlanıyorum.

Yaa Öyle mi Ben erken gebelik belirtisi sanıyordum. Hayırlısı olsun hakkımızda ya. Bu ay umudu kesmistim ben. Yada kendimi umutsuzluga inandırmaya calisiyordum yine duramıyorum ister istemez umutlanıyorum.
Hepimiz aynı canım Allah hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin hepimize

Pik olmamış bu pik olmadığı sürece ne yumurtlamayı ne gebeliği göstermez. Devam edin yapmaya

Bide gebelikte terleme olurmus ben üşüyorum gebelikte kabızlık olurmuş ben ishalim tam ters yani herşey
Terleme gebelikten olmuyor. Çatlayan yumurta ateşi yükseltir. Adete kadar devam eder. Gebelik varsa doğuma kadar devam eder. Kabızlıkta kişiden kişiye değişir. Bende ne ishal ne kabızlık olmadı ne belirti olarak ne gebelikte. Ama adetten önce ishal olurdum hep o ay olmadım

Tam pik kırmızılgnda hatta durdukça obur çizgiden bile koyu oldu ama adetim şuan:/ niye öyle oldu anlamadm
5nci dakikada bakın daha sonra bakmanıza gerek yok. LH zaman zaman artıp azalabilir. Bi anlam ifade etmez. Çoğu kadın adetten hemen önce baksa belki onlarda da koyu çıkabilir. Siz baktığınız için biliyorsunuz

Hamilelik olabilir canım hcg testi yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…