• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu over kisti pco lu mu demek ve kisti küçültücek kürler varmı:?????

elixsir

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2009
3.918
19
0
İstanbul
selam arkadaşlar çıkdırıcam yaaa kist varmıs bende bu over kisti pco mu demek anlamadım öyleyse soğan kürü kullanayım bilmiyorumkismile yada kisti küçültücek kürler varmı?

lütfen yardım soğan kürüyse nasıl kullanmalıyım ALLAH rızası için yardım doktor adetin bittikten sonra gel bakalım dedi bazı kisler adetten sonra gidermiş inş benimkide öledir ama korkuyorum soğan kürü ii gelirmi

poli kistik over e, pco yada pko diyolar evet
adından da anlaşılcağı gibi poli, bir değil birden fazla küçük kistler oluyo
doğum kontrol hapıyla geçiyo yada ufalıyo
ama tüm kist çeşitleri tekrara meyilli
her pko olan çocuk sahbi olamaz diye bişey yok korkma, o kistlerin nereleri tuttuyla ilgili
benim en yakın arkadaşım ileri derecede pko ydu ama ilk denemede hamile kaldı,
aynı şekilde hiç sorun yaşamadan hamile kalan çok arkadaşım var
şimdiden 9 mm kist için korkmana gerek yok, dr doğum kontrol hapı verirse kullan
bide kk da kızlar soğan kürü yapıyor bunun için, ibrahim saraç oğlunun kendi sitesinde bulabilirsin kürü

lütfen yardım soğan kürüyse nasıl kullanmalıyım ALLAH rızası için yardım doktor adetin bittikten sonra gel bakalım dedi bazı kisler adetten sonra gidermiş inş benimkide öledir ama korkuyorum soğan kürü ii gelirmi

slm cnm bende bir pko lu olarak yazıyım
öncelikle korkma bukistler kan pıtısından oluşuyor,öyle ur falan değil.
her bayanda var fakat bazıları adetle birlikte dışarı atıyor bizde atamıyoruz.
tedavisi için büyük ihtimal doğum kontrol hapı vericek sana.
ben tam 3 ay kullandım ve kistlerim küçüldü.
bitkisel olarakta soğan kürü; 1 adet sarı soğanı 4 e böl ve 1,5 su baradağı suda 6dk. kaynat ılık olrak iç
umarım yardımcı olabilmişimdir.benim 1 oğlum var ve 2 ay bıraktık korunmayı hemen hamile kaldım .sakın korkma

ben bu soğan kürünü denedim ama malesef sadece 2 mm küçülme olmuştu
şimdi de soğan ve sumağa başlayacağım
o da soğanı doğrayıp üzerine sumak serpip yiyormuşsun yemeklerden 1 saat önce
Rabbim şifa ver herkese

Back