• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu olayi yaşayan var mi??????

marbling817

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2016
487
372
33
Merhaba bayanlar
Ben cocuk istiyorum ancak kist oldugu icin 1 aylik dogum kontrol hapina başladık tedavi için dun almayi unutmusum ve esimle iliski yaşadık. Sizce hamile kalir miyim yoksa haplari iceyim mi? Ne yapmaliyim

bir gunden birsey olmaz diye dusunuyorum etkisi devam ediyordur hapın ama icinizi rahatlatmak icin saglık ocagındaki bir doktora sorabilirsiniz hastaneye gidemiyorsanız

Bende korktum dedim hamile kalayim isterim ancak kist varken olmaz ama bazilari diyor ya bir gun unuttum hamile kaldim diye o nedenle korktum acikcasi

Merhaba bayanlar
Ben cocuk istiyorum ancak kist oldugu icin 1 aylik dogum kontrol hapina başladık tedavi için dun almayi unutmusum ve esimle iliski yaşadık. Sizce hamile kalir miyim yoksa haplari iceyim mi? Ne yapmaliyim

benim bildigim kadariyla 1 gun dahi unutsan hamile kalma riskin yuksek. ama ne olursa olsun icmeye devam etmelisin.

Ben 2 gün unutmuşum 3. Gün 3 tane birdenn içtim,eğer zehirlenirsem diyede eşimi uyardım. Ben hamile değilsem sen hiç değilsindşr.

Kizlarr bende kahverengi lekelenmeler geliyor neden olur bu 1 hafta gecti esimle birlestikten sonraa

Back