Bu öksürük nasıl geçecek?

iklimmya

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2010
340
8
arkadaşlar merhabaa ya bizim çözemediğimiz bi durum var da sizden yardım istiyorum :çok üzgünüm:

annem nerdeyse 1 yıldır sürekli öksürüyor ve her öksürük sonrası bulantı geliyor.. burada özele ve devlet hastanesine gittik bişey yapamadılar..

tansiyon var zaten bide dr lar reflü dediler ayrıca endoskopi kolonoskopi de oldu yok bi sonuca ulaşamadık bi türlü mafoldumben

artık ankarada bi hastaneye gidelim diyoruz ama hangisi iyi bilemiyoruz yüksek ihtisasa gittik ama orada işe yaramadı malesef mafoldumben

tansiyon ilacı olarak da en az 9 ilaç değiştirmiştir ama fayda etmedi bu öksürük neyin nesi bilemiyoruz.. sizce nereye muayene olabilir bilmiyorumkismile

Çok geçmiş olsun canım...göğüs hastalıkları hastahanesini deneseniz birde ???
öksürük allerjikte olabilir ..tabii bu işin uzmanı değilim ama faydalı olabileceğini düşünüyorum..a.s.

Çok geçmiş olsun canım...göğüs hastalıkları hastahanesini deneseniz birde ???
öksürük allerjikte olabilir ..tabii bu işin uzmanı değilim ama faydalı olabileceğini düşünüyorum..a.s.

nehir ervacım çok teşekkür ederim tavsiyen için ama hangi hastanede daha iyidir ankara yakın bize artık oraya tekrar gidicez ama iyi olduğu tavsiye edilen bi hastane olursa oraya gidicez artık.. umarım iyileşir yaa çok zor oluyor öksürükle yaşaması mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…