- Konu Sahibi Sirine_4553
kızlar bu sene okulumuzun son senesi...ama inanın hergün bir öğretim üyesi gelip bizi aşağılayıp egosunu tatmin ederek sınıftan ayrılıyor...kimi hocalar krizin oluşturduğu zorlu durumda neler yapabileceğimizden yüksek lisans için neler yapmamız gerektiğinden bahsederken bazıları olmadık hakaret sayıyor gidiyor...haklı olduğumuz noktada karşılık versek ,sizi dinlemiyorum kaaale almıyorum,,ödevlerinizi sobada yakıyorum şeklinde cevablar alıyoruz.sizden balta olur sap olmaz ,sizin beyniniz yok gibi kelimeler kullanıyor susup kalıyoruz koca sınıf kimisi vizede şu şu konulardan soru soracağım deyip olmadık bir konudan soru sorup son senemiz okulumuz uzamasın diye uğraşırken dersimizle alakalı olmayan bir soru sorup geçiyor....ödevler yığılmış durumda ,ales vardı vizeler vardı,hergün osmanlıca ödevleri vs vs başımızı kaldıramıyoruz sonra anlayışlı olmaları gerekırken gecen hafta bır hocamız vay efendım ben sıze o konuyu verdım hazırlanmamıssınız dıye azarladı.....kutuphaneye gıttıgımde bana verılen odev kıtabının referans kıtabı oldugunu veremeyeceklerını soyledıler ....bıldıgınız ansıklopedı zaten ...arkadaslarında konusu hemen hemen aynı....kalakaldık ...ama hocamız gelmeyın fınalıme dedı olayı kestırıp attı...hazırlandık yarın ders anlatıcaz yıne bır suru hakaret asagılama begenmıcek ....ve bu ders secmelı bır ders ..konussak ınanın kufur de eder .......napıcaz bılmıyoruz fnale almazsa butunlemeden de hayatta gecırmez bu ınatla senemız uzar ...böle durumda olan arkadaslarımvarmı?
Son düzenleme: