Bu numara sizi aradımı?

DatluCadu

5 dakkaya hazırım
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
22.576
772
413
45
daha önce iki kere aramışlar, bugünde mesaj geldi. sabit hattan aradım. biraz çıkışınca yüzüme kapattılar, tekrar aradım başka bir adam çıktı, nasıl bir yol takip etmem gerektiğini sordum direk beni kredi kartına yönlendirdi, şunu yap şöyle et kart numaranı oku dayanamadım patladım . ses kaydı aldım şikayet edecem sizi dedim bide sabit numaradan aradım ya

Bana nerdeyse hergün mesaj geliyor, yaptığınız harcamalar sebebiyle 200 TL kazandınız, xxxxx numarayı arayıp ödülünüzü kartınıza yükletin gibi saçma bir mesaj.
Telefon numarası 0800'lü.
Çok dolandırıcılık haberi okuduğumdan itibar etmeyip siliyorum, en son dün mesaj geldi hatta gidip emniyete suç duyurusu yapsam mı diye bile düşündüm ama numaranın izi sürülemeyebilir denildiği için vazgeçtim, çünkü bir program varmış, o programla x bankanın numarasından aranıyormuşsun gibi arayabiliyorlarmış.

Umarım bir an önce çökertilir böyle çeteler

öyle inandırıcı bir sistem kurmuşlarki. genç bir bayan yada bey tıpkı kullandığınız opratördekei çalışanlar gibi telefonu açıyo. size bilgilerinizi doğrulatıyo, sonra yavaş yavaş , gizlilik kurallarına dikkat ederek bana şunları şunları söyleyin.oh ne ala . patlamasam kim bilir daha neler yumurtalayacaktı

Evet abla Bulgar çeteleri de çok arıyor insanlar inanıyor işte kimler dolandırılmadı ki ünlüler bile hani pkk hesabınıza el koymak istiyor çökerticez ama para göndermeniz lazım. Başta nasıl inanıyorlar polis para ister mi diyorsunuz ama öyle inandırıcı oynuyorlarmış ki inanmamak elde değilmiş.

O şebekeyi bir yakalarsam olur olmadık saatlerde çaldırıyorlar, birgün sabahın 4'ünde çaldırdılar, kalp çarpıntılarıyla fırladım, numara yasaklıyorum ama o da çare değil, başka numarayla arıyorlar.

Bunu anlamıyorum işte,o kadar tv de konusu oldu bunun hala inanan kişiler var..
Bu sene bizzat şahit oldum bankadayım bayanın birisi nasıl ağlıyor,yanındada polis aynı yöntemle aramışlar oda kocasını arayıp bankaya para yatır demiş.Elide garibim gidip yatırmış o parayı..

Bunlara çare bulunması lazım,yoksa çok canlar yakarlar..
Bu sene adamın birisi cevaplamış bir dünya parası gitmiş yazık yanii..

Ay yazık yaa. Ee Asuman Dabak'ı dolandırdılar ya tam 2 trilyon. Evini satacakmış alıcı diye geliyorlar muhabber açılıyor bir yemek yeri açacağını söylüyor Asuman bunlarda en iyi yerin Çanakkale olduğunu isterse yardımcı olabileceklerini söylüyolar yer bakılıyor sanırım yalan neyse bunlar işletecekler heralde. Şuna para lazım buna lazım diye istiyorlar bir de borçalanıyorlar sonra bir sürü yere Asuman Dabağın imzası olduğu için bazı şeylerde o da işle ilgili sanmış herkes ona dönüp borçlarını istemeye başlamış zaten adamlara kaç tane çek yazmış en sonunda uyanmış ama iş işten geçmiş anlamamıştım bir şey insan ortada bir faaliyet görmeden o kadar parayı nasıl keser. Bir servet yaa. :26:

Gece yarısı çok sık çağrı alıyorum yabancı ülke numaralarından:18:
Aramıyorum ama siliyorum hemen:18:

operatörümü arayıp bu numaraları engellmek istediğimi söyledim. bşeyler yaptılar bakalım.72 saat snra aktif olacak dediler:44:

Babamıda kandırmışlardı bir kere. adam yaşlı başlı ne bilsin öyle olduklarını. Allahtan çok az bi para lira ile yırttı yoksa daha fazla çekerlerdi karttan engellemeseydik. Sonra uyanmışta siz benim kart numaralarımı neden alıp duruyorsunuz şikayet edicem diyince suratına kapamışlar
özellikle yaşlı insanlar kanıyor maalesef. Akıllandı da hiçbirini açmıyor şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…