daha önce iki kere aramışlar, bugünde mesaj geldi. sabit hattan aradım. biraz çıkışınca yüzüme kapattılar, tekrar aradım başka bir adam çıktı, nasıl bir yol takip etmem gerektiğini sordum direk beni kredi kartına yönlendirdi, şunu yap şöyle et kart numaranı oku dayanamadım patladım . ses kaydı aldım şikayet edecem sizi dedim bide sabit numaradan aradım yaBu numara şu şekilde msj atıyor "Degerli musterimiz Kredi karti alisverislerinizden biriken K.P niz 200 TL ye ulasmistir.Aktiflestirmek icin 08502200505 i arayiniz" öncelikle kk master kartsa 5 ile başlarken visa kartlar 4 ile başlar bu tüm bankalar için böyledir. Bu master ve visa şirketi ayrımıdır. Ayrıca tüm bankalar kendilerine ait kk ilk 4 hanesi standarttır.örneğin yapı kredi visa kartlar 45063441 diye başlar master ise 54006191.dir bu yüzden bu sahtekar firmalar biliyor ilk numaraları.zaten önemli olan gerıye kalan rakamlardır.siz kk sahıplerı haklı olarak bilmediğiniz için kk ım nasılsa bende ne yapabılırler ki dıyorsunuz verıyorsunuz numaraları. Üstelik daha büyük yanlış olan arkada ki 3 güvenlik numarasını veriyorsunuz. .ınternet ve mailorder denilen sistemle karttan çekım yapıyorlar.